Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2010, 11:26   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milano'nun Kralı Inter: 2-0

Click the image to open in full size.
İtalya Ligi Serie A'nın 21. haftasında derbi mücadelesinde Inter ile Milan Giuseppe Meazza Stadı'nda karşı karşıya geldiler ve sahadan ev sahibi ekip Inter 2-0'lık skorla galip ayrılan taraf oldu.
Mücadelede Inter'e galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Diego Milito ile 65. dakikada Goran Pandev kaydetti. Karşılaşmada Inter takımında Wesley Sneijder 26. dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını sahada 10 kişi bırakırken, Sulley Muntari 38. dakikada gördüğü sarı kart nedeni ile gelecek hafta oynanacak olan maçta cezalı duruma düştü.
Bu sonucun ardından Inter puanını 49'a çıkartıp liderliğini sürdürürken, Milan ise 40 puanda kaldı ve 2. sıradaki yerinde kaldı. İtalya Ligi Serie A'nın 22. haftasında Inter deplasmanda Parma ile karşı karşıya gelirken, Milan ise sahasında Livorno'yu konuk edecek.
INTER HIZLI BAŞLADI
Dev mücadeleye ev sahibi ekip Inter hızlı başlayan taraf oldu. Inter'de Wesley Sneijder'in mücadelenin ikinci dakikasında çektiği şut direkten dönerken, 8. dakikada Milan kale ağzındaki vuruşuna kaleci Dida çıkardı. Üst üste ataklar geliştiren Inter'de, karşılaşmanın 10. dakikasında Pandev'in orta sahadan atığı uzun pasa hareketlenen Milito, topu önüne aldı ve Milan ceza sahası içine girer girmez sol çaprazdan yaprtığı vuruş ile takımını 1-0 öne geçirdi.
SNEIJDER ATILDI
Karşılaşmanın 26. dakikasında Inter'de kırmızı kart şoku yaşandı. Mücadelenin 26. dakikasında gelişen pozisyonda hakeme karşı agrasif tavırlar sergileyen ve hakemi alkışklayan Sneijder, orta hakem Gianluca Rocchi tarafından kırmızı kart ile saha dışına gönderildi. Bu pozisyondan sonra Inter başkanı Moratti'de trübünden tepki gösterdi.
Click the image to open in full size.
TOP MILAN'DA POZİSYONLAR INTER'DE
Mücadelenin ilk yarısında Milan takımı %59'a %41'lik oranla topa sahip olmada rakibine üstünlük sağlamasına rağmen, karşılaşmada Inter takımı daha net posizyonlar yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısında Inter takımı 5 kez gol girişiminde bulunurken, Milan ise sadece 2 gol girişiminde bulundu. İlk yarıda Inter'in Milan kalesine çektiği 5 şutta kaleyi bulurken, Milan'ın çektiği iki şut ise kaleyi tutmadı.
PANDEV ÖNCE DİREĞE TAKILDI, SONRA ATTI
10 kişi kalmanın etkisi ile ikinci yarı oyunu sahasında kabul eden ve ani ataklarla gol bulmaya çalışan Inter karşılaşmanın 62. dakikasında bu fırsatına çok yaklaştı. Gelişen Inter atağında Milito'nun ara pasında Milan ceza sahasının içinde topla buluşan Goran Pandev kaleci Dida'nın üstünde topu şık bir şekilde aşırttı ama top direkten döndü. İlk topu direğe isabetleyen Goran Pandev karşılaşmanın 65. dakikasında kazanılan serbest vuruşta takımını rahatlatan golü kaydetti. Milan ceza sahası yayının bir metre kadar ilerisinden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Pandev, sol ayağı ile yaptığı harika vuruş sonucunda takımını 2-0 öne geçiren golü attı ve Inter forması altında ikinci resmi golüne imza atmış oldu.

Takımların sahaya çıktığı ilk 11'ler;
Click the image to open in full size.
INTER
12 Julio Cesar
13 Maicon
6 Lucio
25 Samuel
39 Santon
4 Zanetti
19 Cambiasso
11 Muntari(87. dakika Cordoba)
10 Sneijder(26. dakika kırmızı kart)
27 Pandev(66. dakika Motta)
22 Milito(81. dakika Balotelli)
YEDEKLER
1 Toldo
2 Cordoba
7 Quaresma
8 Motta
23 Materazzi
45 Balotelli
89 Arnautovic
MILAN
1 Dida
20 Abate
33 Silva
19 Favalli
77 Antonini(77. dakika Jankulovski)
8 Gattuso(46. dakika Seedorf)
21 Pirlo
23 Ambrosini(80. dakika Huntelaar)
32 Beckham
22 Borriello
80 Ronaldinho
YEDEKLER
12 Abbiati
9 Inzaghi
10 Seedorf
11 Huntelaar
13 Nesta
16 Flamini
18 Jankulovski
Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla