Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2010, 11:47   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Juve taraftarının aklı Hiddink'te

Click the image to open in full size.
İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 21. haftasında, konuk ettiği AS Roma'ya boyun eğen Juventus'ta kötü gidiş sürerken, gözler teknik direktör Ciro Ferrara'ya çevrildi.
Serie A'nın 21. haftasında Torino Olimpiyat Stadı'nda AS Roma'yı ağırlayan Juventus, maçın 51. dakikasında golcüsü Alessandro Del Pierro ile öne geçmesine karşın, 68. dakikada Totti ve 90+3. dakikada Norveçli sol bek John Arne Riise'nin gollerine engel olamadı. Juventus böylece son 6 maçta 5. yenilgisini aldı.
Karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan İtalyan teknik direktör Ciro Ferrara, zor bir zamandan geçtiklerini belirterek, ''Oyuncularımla konuştum. Kazanmak için daha istekli oynamamız gerektiğini söyledim. Bazen hak ettiğimiz bazen de hak etmediğimiz yenilgiler aldık. Böyle zamanlarda güçlü olmalıyız'' dedi.
Torino'da Juventus'a karşı 9 senedir galibiyet alamayan AS Roma'da büyük sevinç yaşanırken, teknik direktör Claudio Ranieri maçtan sonra yaptığı açıklamada, ''Bizi Torino'da destekleyen taraftarlarımız için bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Oyuncularım galip geleceklerine inanmıştı'' diye konuştu.
2007 ve 2009 yılları arasında Juventus'ta çalışan ve geçen sezonun sonlarına doğru koltuğunu Ferrara'ya bırakan Ranieri, bu durumun hatırlatılması üzerine, ''Ben intikam almam. Burada 2 yılım geçti. Şimdi evimde, Roma'da bu işleri yapabildiğim için mutluyum'' yanıtını verdi.
-TARAFTARLAR HİDDİNK'İ İSTİYOR-
Juventuslu taraftarlar ise dün akşam AS Roma karşısında alınan mağlubiyetin ardından takımlarının başında Hollandalı teknik adam Guus Hiddink'i görmek istiyor.
Siyah-beyazlı taraftarlar, sanal ortamda buluştukları, 1700 üyesi bulunan ''vecchiasignora'' adlı internet sitesinde, teknik direktör Ciro Ferrara'nın hemen gönderilmesi ve yerine Hiddink'in geçmesi gerektiğini belirttiler.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla