Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2010, 11:54   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tuncay'ın Golü Sayılmasa da Stoke Arsenal'i Geçti!

Click the image to open in full size.
İngiltere'nin en önemli mücadelelerinden olan FA Kupası 4. tur maçında temsilcimiz Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği Stoke City evinde Arsenal'i ağırladı. Britannia Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Stoke City 3-1 kazanarak üst tura yükselen taraf oldu. Tuncay Şanlı 85. dakikada oyuna girdi ve takımının üçüncü golünden önce yaptığı presle golün oluşmasında büyük rol oynadı.
Karşılaşmanın 2. dakikasında Ricardo Fuller takımını erken bir golle öne geçirdi. Arsenal bu gole 42. dakikada Denilson ile cevap verdi ve devreye 1-1'lik beraberlikle girildi.
İkinci yarının 78. dakikasında yine Ricardo Fuller sahneye çıktı ve durumu 2-1 yaptı. Mücadelenin 85. dakikasında milli futbolcumuz Tuncay Şanlı, iki golü atan Fuller'in yerine oyuna girdi. Maçın 86. dakikasında Tuncay'ın yaptığı müthiş presle başlayan atakta, Dean Whitehead topu ağlara yollayarak farkı ikiye çıkardı. Tuncay Şanlı'nın 88. dakikadaki attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Mücadelede başka gol olmayınca Stoke City 3-1'lik skorla bir üst tura yükselen taraf oldu.
Bu arada 2001-2006 yılları arasında formasını giydiği Arsenal ile yeniden sözleşme imzalayan 35 yaşındaki savunma oyuncusu Sol Campbell ilk 11'de mücedele etti ve 90 dakika sahada kaldı.
FA Kupası'nda bir önceki turda Stoke City evinde York'u 3-1, Arsenal ise Wes Ham United'i deplasmanda 2-1 mağlup ederek 4. tura yükselmişlerdi.
Karşılaşmanın ilk 11'leri:
Stoke City: Sorensen, Huth, Shawcross, Higginbotham, Collins, Delap, Whitehead, Whelan, Etherington, Sidibe, Fuller (85.dk Tuncay).
Yedekler: Simonsen, Lawrence, Beattie, Pugh, Diao, Sanli, Wilkinson Arsenal: Fabianski, Coquelin, Campbell, Silvestre, Traore, Eastmond, Denilson, Fabregas, Walcott, Emmanuel-Thomas, Vela.
Yedekler: Mannone, Rosicky, Eduardo, Ramsey, Arshavin, Bartley, Frimpong
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla