Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2010, 14:00   #1
kralkartal90
Uğur_çArşı
 
kralkartal90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tello firar etti

Beşiktaşımız'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Tello, siyah beyazlı takımdan ayrılmak için ilginç bir yol seçti.

Beşiktaşımız'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Tello, siyah beyazlı takımdan ayrılmak için ilginç bir yol seçti. Tello, kendisini Portekiz'in S.Lizbon takımından siyah beyazlı takıma getiren Türk menajerine çalım atarak Ernst'in menajeriyle anlaştı ve bir Alman takımıyla temasa geçti.

Portekiz'de yıllık 600 bin Euro alırken Beşiktaş'taki fiyatını 1 milyon 300 bin Euro'ya çıkaran Tello, Türk menajerine haber vermeden takım arkadaşı Fabian Ernst'e giderek, “Seni Türkiye'ye getiren menajerle anlaşmak istiyorum. O menajer Almanya'dan Türkiye'ye oyuncu getirdiği gibi buradan da Avrupa'ya gönderebilir” dedi.

Delgado temiz çıkarsa


Ernst de menajeriyle temasa geçerek arkadaşına menajer değiştirmesinde yardımcı oldu. Tello'nun menajer değişikliğinin arkasında Avrupa'ya gitme isteğinin olduğu ortaya çıkarken kulübe yakın çevreler Delgado'nun test sonuçlarının temiz çıkması halinde Şilili futbolcuyla yolların ayrılacağını ifade ettiler.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin de zaman zaman sorun yaşadığı Tello'nun huzursuz olduğu, eşinin de baskısı ile yurt dışına gitmek istediği vurgulandı. Beşiktaş'la 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Tello'ya Almanya'nın önemli takımlarından birinden teklif geldiği ileri sürüldü.

Nankörlük etti

Tello'nun menajeri olayı duyar duymaz büyük tepki gösterdi. “Tello nankörlük etti” diyen eski menajeri, “Ona ve ailesine her konuda yardımcı oldum. Portekiz'de aldığı parayı burada üçe katladı. İki-üç maç iyi oynayınca havaya girdi. Selam bile vermeden bizden ayrıldı. Kendi tercihidir” dedi.
__________________
KARAKARTAL
kralkartal90 Ofline   Alıntı ile Cevapla