Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2010, 13:20   #119
Neokartal

Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar son 6 yıldır yaşadıklarımızı çok çabuk unutuyoruz gerçekten.. Bu kulübün tarihinde yaşanmayan rezillikler yaşandı ve bunun sorumlusu da sayın Yıldırım Demirören'dir. Şimdi bir kez daha aday olup artık değişik bir yönetim yapacağım demesi, listesine sevimli isimleri alması hiçbir şeyi değiştirmez.. Mali olarak düşünüyorsanız zaten Yıldırım Demirören bu saydıklarınızın hepsinden daha varlıklı ve sengin.. Kulübe de 6 yıldır verdiği rakam ortada.. Bunu inkar etmiyoruz.. Ama şahsen benim beklentim paralı başkan değil.. Zaten oraya gelmeye niyetli adamın belli bir mali gücü veya desteği vardır.. Sokaktan geçen Beşiktaşlıyı oraya koymazlar.. Benim beklediğim yönetim zihniyeti, kalite, iş bitiricilik, vizyon, karizma vs.. Bunların sayın Demirören olmadığını geçen yıllarda gördük zaten.. Şimdi listesine Bill Gates'i alsa ne olur.. Bu saydıklarımın hepsi Murat Aksu da var mı onu göreceğiz, bilemeyiz şimdiden ama şuan Demirören'in karşısında bir tek o var ve şimdiden bile karşılaştırdığımda birçok açıdan Demirören'den çok daha ağır bir insan..
Ama şunu da söyliyeyim hiç istemesem de, çok aşırı bir katılım olmazsa malesef bu kongre gidip yine Yıldırım Demirören'i seçecektir.. Standart dernek oyları her zaman mevcut yönetime gider ki Demirören ailesi'nin camia içinde ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz.. Bunu şurdan da anlayabiliriz zaten: Eğer Demirören yerine mesela Serdar Bilgili herkesin önünde çıkıp eğer seçilemezsem Beşiktaş'a verdiğim paraları ertesi gün isterim deseydi camia ayaklanır adamı tefe koyarlardı.. Bunu Demirören büyük bir yüzsüzlükle yaptı ama kimse ağzını açıp yüksek sesle sesini çıkaramıyor.. Basınımızın önde isimleri ya sessiz kalıyor yada Demirören'i destekliyor.. Takımın son 7 maçta 5 mağlubiyet 2 beraberlik almasını(ki ben böyle bir tabloyu tarihte hiç görmedim), rakiplerimizin primier lig kadroları kurarcasına bizim sezon başında aylarca uğraşıp(yada hiç uğraşamayıp bilemiyoruz) alamadığımız adamları bir çırpıda kadrolarına üstelik kadroları yeterli bizden kat kat iyi iken katmaları, Beşiktaş yazarlarını, spor basınımızı nedense hiç rahatsız etmiyor..
Umarım aklı selim sahibi kongre üyeleri vardır ve onlar ne pahasına olursa olsun gidip oyunu kullanır ve sayın Demirören'e gerekli cevabı verir..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla