Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2010, 22:26   #131
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
D.AMOKACHİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kartalhaber.com canlı yayında...
Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören İstanbul Bostancı'da Green Park Otel'de kongre üyelerine davet veriyor. yaklaşık bin 200 kongre üyesinin katıldığı yemekli toplantı az önce başladı. Toplantıya eski futbolcu Metin tekin'le birlikte gelen Demirören Futbol AŞ'nin başına camianın tanınmış isimleri Oğuz Özgen ve Can Akın Çağlar'ın getirileceğini açıkladı. Geceye Erdal Acar'ın katılması dikkat çekti. Demirören az önce sinan Vardar'ın da listede olduğunu açıkladı. Vardar kongrae üyelerinden büyük alkış aldı. Gelişmeler kartalhaber.com'da...


Metin önemli, camianın efsanelerinden, vardarda listeye girmiş, ayrıca diğer iki isimde Ülkemin cok önemli profesyonel yöneticileri, eminimki vizyon sahibidirler ki bu görevlerdeler.

Sizce demirören bukadar güçlü bi yönetim kuramayacak olsa, bile bile lades deyipte kesin kaybedeceği bu seçime girermi.

Arkadaşlar demirörenin en büyük seçim vaadi listesidir, geri kalan tüm konuşmaları boş çünkü yıllardır düzgün hiçbir icraat yapamadı ama emin olunki bunda yanındaki adamların payı çok büyüktü, çünkü hepsi basiretsiz silik isimlerdi ve murat aksuda bu isimlerden biriydi. Allah aşkına söyleyin babası olmasa murat aksuyu hangi vasfı yada hangi başarısıyla hukukçu olmayanlar hariç kim tanırdı. Benimde babam 1981 den beri 5 dönem içişleri bakanlığı yapsa hepiniz emin olun benimde adımı ezberebilirdiniz.

Son olarak belirteyim ki yanlış anlaşılmayayım;

Kesinlikle demirören sempatizanı filan değilim ve her BEŞİKTAŞLI gibi yıllardır bende hüzün içindeyim bu adamdan sebep ( çift kupalı geçen sene dahil )

Ama şu da gerçekki, kesinlikle ve kesinlikle aksu demirörenden iyidirin garantisi yok ve burada demirörenin listesinin büyük artısı var. Keşke şöyle gerçekten ağır isimlerimiz genç vizyon sahibi kardeşleriyla biaraya gelip demirörenin karşısına çıksaydıda bu seçimin sonu daha o günden belli olsaydı.

saygılar...
arkadaşım kesinlikle yanlış anlaşılmıyorsun..Demirören'e ilk karşı çıkanlardan biriyim ve burada haftalarca "Sinanı da al git" diye yazdım..halen de aynı fikirdeyim...ancak..
Listelere bakıldığında ki metin keçeli gibi bir kongre üstadı da demirören'in listesine girdiğini de öğrendim ki Metin tekin de futbol CEO ' su olacak (kendi isteği doğrultusundaseçimden sonra açıklanacak)..bu şartlarda Murat Aksu'nun şansı azaldı gibi geliyor bana da..
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla