Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2010, 23:49   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Torres Yoksa Gol'de Yok

Wolverhampton Wanderers [0 - 0] Liverpool

İngiltere Premier Ligi'nin 23. haftası heyecanı hafta içi oynanan maçlar deam etti. Zirvenin uzağında kalan Liverpool, alt sıralaradan kurtulma mücadelesi veren Wolverhampton Wanderers'a Molineux Stadı'nda konuk oldu.

Ev sahibi ekip sahada hnemann, Zubar, Craddock, Berra, Ward, Foley, Henry, Mancienne, Jarvis, Milijas, Doyle 11'yle mücadele etti.

Steven Gerrard'ın geçirdiği sakatlık döneminin ardından 11'de başlağı mücadele ise 'Kırmızılar' sahada Reina, Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Insua, Maxi, Mascherano, Lucas, Riera, Gerrard, Kuyt 11'yle yer aldı..

Fernando Torres'in yokluğunda pozisyona girmekte zorlanan Rafa Benitez'in öğrencileri; Wolves'ın defans hattını bir türlü aşmayı başaramayınca mücadelede gol sesi çıkmadı ve taraflar haftayı 1'er puanla kapattı.

Bu skorla Merceydise ekibi puanı 38 yaparken, güçlü rakibinden bir puanı koparmayı başaran Wolverhampton ise 20 puana yükseldi..

Liverpool bir sonraki hafta Anfield Road'da Wanderers'ı ağırlarken, Wolverhampton Wanderers ise Hull City'e konuk olacak.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla