Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2010, 23:55   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nistelrooy'un Transferi Gurur Verici

Sözer, yaptığı açıklamada, sakatlıklardan dolayı Hamburg takımında bazı eksikler olduğunu ve dünyaca tanınan deneyimli bir futbolcuyu transfer ettikten sonra bu eksikleri giderdiklerine inandığını söyledi.

Sözer, "Hamburg takımı olarak önemli ve büyük bir adım attık. Bütün dünya takımları onun transferini istiyordu. Hatta Galatasaray Külübü de kendisine teklifte bulunmuş. Ama kendisi bizi tercih etti. Teknik direktörümüz Bruno Labbadia da bu durumdan dolayı çok memnun. Eksiklerimizi onunla giderebileceğimize inanıyoruz. Takımımıza büyük bir başarı ve deneyim sağlayacağını ümit ediyorum" dedi.

Van Nistelrooy ile 30 Haziran 2011 tarihine kadar sözleşme imzalandığını hatırlatan Erdinç Sözer, golcü futbolcu için "Profesyonel, hep başarıyı düşünen, sürekli gol atmak isteyen, efendi, oturaklı ve disiplinli bir oyuncu" şeklinde konuştu.

Futbola Hollanda'nın Den Bosch takımında başlayan ve Manchester United'a 2001 yılında transfer olmadan önce Heerenveen ve PSV Eindhoven'de forma giyen Van Nistelrooy, İspanya, İngiltere ve Hollanda'da gol kralı olan tek oyuncu.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla