Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2010, 12:46   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Benitez Onu İstiyor

Click the image to open in full size.
Liga ekiplerinden Valencia'nın futbolcusu David Villa, Ada'nın köklü kulüplerinden Liverpool'un yeniden gündemine girdi.

Bu sezon Liverpool'un bir numaralı forveti Fernando Torres'in sakatlıklarla boğuşması ve Liverpool'un bu transferi bir an önce bitirmek istediği ise kulaktan kulağa dolaşıyor.
Daily Star gazetesinin haberine göre İspanyol golcü İngiltere'ye gelmeye sıcak bakıyor. Her sezon ismi transfer dedikodularına karışıan Villa: "Her transfer döneminde teklifleri duyuyorum. Fakat bu sefer durum farklı olacak; bu teklfleri analiz edeceğim. Ben Premier Lig'i çok beğeniyorum ve orada gerçekten çok önemli oyuncular var."
Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez, İngiltere Premier Ligi'nde oynayan bir çok arkadaşının da olduğunu belirten İspanyol golcüyü takımına katmak için büyük bir çaba sarfediyor.
Ocak ayında transferinin imkansız olduğunu da sözlerine ekleyen Villa: "Transferim Ocak ayında olmayacak çünkü eşimin doğumu için İspanya'da olmam gerekiyor. Daha sonra bu teklifleri değerlendireceğim." David Villa bu sezon ligde çıktığı 18 karşılaşmada attığı 14 golle her sezon olduğu gibi bu sezon da formunun zirvesinde görünüyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla