Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2010, 08:54   #1971
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SEBA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Beşiktaş Onursal Başkanı Sn. Süleyman Seba`nın Ntvspor`a sessizliğini bozdu:

Cumartesi ve Pazar günkü seçimlerde kulübümüz için hayırlısı olan neyse o olsun. Benimle ilgili lüzumsuz şeyler söyleniyor. Onu destekliyor bunu destekliyor. Ben bir ferdim. Bunlardanda rahatsız oluyorum. Benim temennim bu kongrede Beşiktaş`a yakışır güzel bir atmosferde seçimin olması. Metin Keçeli arkadaşımızın söylediği şeyler var. Ben kimseye oraya buraya git demem.

Seçime katılacak kongre üyelerinin sayısının sorulmasına ise Sn. Süleyman Seba`nın cevabı:

Havalar müsait olduğu takdirde 10.000lere kadar çıkar. Kim kazanır bilmem. Katipte değilim. Beşiktaşın menfaatlerini koruycak bir ekibin çıkması en büyük temennim. Beşiktaş`ta çok uzun senemiz geçti. Tabi bugünkü nesil bunları hatırlamaz. Bizim o günlerimiz çok daha muhteşemdi. Şimdi bakıyosunuz o maddi açıdan çok büyük şeyler bahsediyor. Bizim zamanımızda öyle şeyler yoktu. 1984te yönetime geldiğimde ne imkansızlıklarla geldik. Beşiktaş`a yararlı olduk faydalı olduk. Yararlı olduk derken Kulübün aldığı neticelerle değil. Arkadaşlarımla beraber o imkansızlıklarla birşeyler kazandırdığımızı düşünüyorum.

Ben hep eskinin güzelliğiyle savunuyorum desem yalan olmaz. Bir takım her yıl şampiyon olacak diye birşey yok. Yıldırım Demirören hastanede ziyarette bulunduğunda dedimki Başkan bir takım her yıl şampiyon olacak diye birşey yok. Barcelona oluyormu olmuyor Manchester Unitedi olmuyor Almanyada Bayern Munich olmuyor. Ama senden rica ediyoruz bu sene olmaz bi dahaki sene olur Beşiktaş kulübünü bir takım şeylerden arındır. Benim bütün ümidim Beşiktaş`a yakışan güzel bir kongre imajı verilmesidir. Kazanan bileğinin hakkıyla kazanır umarım.

Kim ne dediyse uğraşmıyorum. Uğraşıcak zamanımda yok.onun için diyorumki bu kongreye iştirak eden tüm sevgili Beşiltaş`lılar kimi seçiceklerse onu seçerler, lüzumsuz kaoslara girilmez.

Kendisine Yaptıklarınızın Unutulduğunu Düşünüyormusunuz Sorusuna ise cevabı şu şekilde oldu:

Arkadaşlarımla beraber yaptıklarımızı Beşiktaş`ı sevenlerin unutmaması lazım. Onlara teşekkür ediyorum. Ama hakiki benimle beraber olan arkadaşlarıma. Geldimizde 1984`deki durumlarla şimdiki durumlar arasında çok büyük fark var. Yeni nesil bizleri tanımayabilir, bilmiyor olabilir... diyerek sözlerini tamamladı..

Gökhan
Gokhan Ofline