Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2010, 11:09   #152
CEK_BJK

CEK_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yd nin listesi herşeyi anlatıyor sanırım.. tek kelimeyle yazıkları olsun hiç ama hiç biriniz gram beşiktaşlı değilmişsiniz. Zaten sizler yüzünden bu hallerdeyiz. İstediğiniz kadar beni eleştirin sen kimsin diyin ama şahsi düşüncelerim bunlardır. Bu isimlerin kalbinde, ruhunda zerre kadar BEŞİKTAŞ olduğuna inanmıyorum!

Tek derdiniz para!! yazımın altına kartalhaber den bir paragrafta ekliyorum...

İşte yönetim kurulundan birkaç isim ve kim oldukları

CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU - Üsküdar Beşiktaşlılar derneği'nin başkanı
DOĞAN KÜÇÜKEMRE - Siyah beyaz derneği kurucusu
ERDOĞAN TOPRAK - Beşiktaş genç işadamları derneği kurucusu
EMİN ÖNAL - İzmir Beşiktaşlılar derneği başkanı

Metin Keçeli ve Sinan vardar size söyleyecek tek kelime dahi bulamıyorum... En güzelini yd söyledi size "Görüyorsunuz.. beni eleştirenler bile benimle çalışıyor" ne kadar yakıştı size..

...İşte bu şatavatlı İzmir tatilinden arda kalan bir fatura. Ege Palas Oteli'nde ağırlanan kişilerin arasında Beşiktaş kongresinin önde gelen isimleri var; Ümit Yekcan, Erdal Diktaş, Cengiz Zülfikaroğlu, Selman Alıcıoğlu, Hayri Ülgen,Metin Albayrak, Turan Şalva, Zülal Gök, Affan Akbudak, Güven Adıgüzel, Güven Kulabaş ve eşi Ülkü Kulabaş, Nedim Sarsmaz, Nevin Cengiz, Ahmet Er, Nimet Er, Metin Kaya ve Özkan Özkan...

Harcanan bu paralar maalesef Beşiktaş'ın kasasından çıkıyor. Çünkü Beşiktaş yönetimi, şu haliyle dernek ve gruplara teslim olmuş durumda. Bastırırsınız dernek ve gruplara parayı; yine Beşiktaş koltuğu sizin olur! Kralı gelse yıkamaz sizi! İşte bu zihniyet Beşiktaş'ın önüne büyük yaralar açacak. Ama koltuk sevdası böyle bir şey dostlar!
İşte elimdeki belge bu grup ve derneklere verilen ayrıcalıktan biri... Beşiktaş'ın İzmir'de oynadığı Denizlispor maçı için hafta sonu İzmir'de bir güzel ağırlanmış kişiler... Bu sadece bir otel faturası. Ödeyen kurum ne yazık ki; Beşiktaş Kulübü.. Ağırlanan kişiler de Beşiktaş kongresinin önemli oy depoları.