Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2010, 08:42   #1993
blackeaglecamaro1903
Banned
 
blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thomas Doll Kartal oluyor!

Alman gazetesi Bild'e göre Gençlerbirliği'nin hocası Thomas Doll, Denizli'nin yerine Beşiktaş'a geliyor. Gazete, Doll'un teklifi doğruladığını da yazdı.








Click the image to open in full size.
Kongreye kilitlenen Beşiktaş’ta şok bir iddia ortaya atıldı. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin yerine, Gençlerbirliği’nin başarılı çalıştırıcısı Thomas Doll’ün geleceği öne sürüldü. Türkiye’de geniş yankı uyandıran bu haber, Almanya’nın yüksek tirajlı gazetesi Bild’de yer aldı. Başkent’te genç oyunculardan kurulu bir ekip yaratan ve oynattığı pozitif futbolla beğeni toplayan Thomas Doll, gazeteye göre, iddiaları doğruladı. Bild’e konuşan genç teknik adam, “Beşiktaş’ın benimle ilgilendiğini duydum” diyor ve resmi teklif gelmesi halinde kabul edebileceğinin sinyallerini veriyor.Bilindiği gibi teknik direktör Mustafa Denizli’nin yakın çevresine, “Kongreden sonra yeni yönetimin önünü açmak adına görevi bırakacağım” dediği biliniyor.

Türkiye’de yalanladı!
Ancak akşam saatlerinde Alman teknik adamdan açıklama geldi: “Görevimin başındayım ve burada çok mutluyum, böyle bir teklif yapılmadığı gibi bu durumdan haberim yok. Bunlar kulüpleri ve teknik adamları yıpratmaktan içindir.”
Click the image to open in full size.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
blackeaglecamaro1903 Ofline