Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı
Abi ben samimi olduğunu düşünüyorum senin fikrindir saygı duyarım ancak ortada yapılan bir yanlış var. 6 sene boyunca taraftarın hiçbir beklentisine karşılık verememiş kulubu borc batağına sürükleyen kendine borclandıran birini kulupten uzaklastırmak yerine yaptıkları dogruymus gıbı bızde senin yanındayız demeleri bana da Beşiktaşlılıklarının samimi olmadığını hissettiriyor. Ben artık büyüklerimiz falan olduğuna da inanmıyorum herkes kendi derdine düşmüş. Herkes önce can sonra canan diyor o yüzden bu hallerdeyiz. Bu seçim bize bazı gerçekleri gösterdi.Benim tek istediğim pazar gunu o sandıklardan y.d isminin çıkmaması . |
Haklısın Gökhan kardeşim herkes önce can sonra canan diyor.Koskoca camiada kimse elini taşın altına koymuyor.İyi niyetli insanların gücü yok parası yok.Art niyetli insanların parası var,gücü var ama iyi niyetli değiller.Ne zaman Türkiye kavgadan,dövüşten,çıkar çatışmasından uzak huzurlu ve istikrarlı bir yapıya kavuşursa Beşiktaşta o zaman istikrarlı bir yapıya kavuşacak diye düşünüyorum