Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2010, 16:30   #36
blackeaglecamaro1903
Banned

blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
xenb´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
efes pilsende bekliyodu biri gelsede beşiktaş efes pilsen yapsak diye.. tuncay özilhanın haberi varmı acaba bu konuşmalardan çok merak ettim şimdi
ne kadar güzel anlatmışsın sakın yanlış anlaşılmasın ben yd yi desteklediğimi falan sanmayın ama sayın murat aksu nun dedikleri biraz lafta kalacak gibi gözüküyor.neden mi?
1-) izlediği transfer politikası günümüz futbolu için tutarsız. sadece 1 tane dünya yıldızıyla avrupa da başarı bekliyorsa ancak rüyasında görür böyle bir şeyi.
2-) gençlere önem vereceklerini söylüyor.eyvallah bu söze sonuna kadar katılıyorum ama sadece istemekle olmuyor bakalım getirdiği hoca bunu isteyecek mi (ör:m.denizli)
3-) ezik sarayın uefa kupası aldığı süreçte kendi alt yapısından yetişen bir çok oyuncusuyla başarmıştı doğru ama takımda 3-4 tane üst düzey futbolcu vardı (hagi popescu taffarel vs)
4-) transfer politikası na gelince 1 alıp 7-8 e satma işi o kadar basit değil!!
geleceğin yıldız futbolcu adayları 10 milyon eurodan başlıyor. büyük paralar harcanmayacaksa bunlarıda almamız zor ve bu futbolcularıda avrupa nın büyük kulüpleri bize bırakmazlar!!!!!!!!!!!!
5-) o kadar çok BEŞİKTAŞ ı seviyorsa seçimi kaybetse bile aldığı 2 arazi sözünü yeni yönetime hediye etmeli!!!