Alıntı:
xenb´isimli üyeden Alıntı
efes pilsende bekliyodu biri gelsede beşiktaş efes pilsen yapsak diye.. tuncay özilhanın haberi varmı acaba bu konuşmalardan çok merak ettim şimdi |

ne kadar güzel anlatmışsın sakın yanlış anlaşılmasın ben yd yi desteklediğimi falan sanmayın ama sayın murat aksu nun dedikleri biraz lafta kalacak gibi gözüküyor.neden mi?
1-) izlediği transfer politikası günümüz futbolu için tutarsız. sadece 1 tane dünya yıldızıyla avrupa da başarı bekliyorsa ancak rüyasında görür böyle bir şeyi.
2-) gençlere önem vereceklerini söylüyor.eyvallah bu söze sonuna kadar katılıyorum ama sadece istemekle olmuyor bakalım getirdiği hoca bunu isteyecek mi (ör:m.denizli)
3-) ezik sarayın uefa kupası aldığı süreçte kendi alt yapısından yetişen bir çok oyuncusuyla başarmıştı doğru ama takımda 3-4 tane üst düzey futbolcu vardı (hagi popescu taffarel vs)
4-) transfer politikası na gelince 1 alıp 7-8 e satma işi o kadar basit değil!!
geleceğin yıldız futbolcu adayları 10 milyon eurodan başlıyor. büyük paralar harcanmayacaksa bunlarıda almamız zor ve bu futbolcularıda avrupa nın büyük kulüpleri bize bırakmazlar!!!!!!!!!!!!
5-) o kadar çok BEŞİKTAŞ ı seviyorsa seçimi kaybetse bile aldığı 2 arazi sözünü yeni yönetime hediye etmeli!!!