Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2010, 16:39   #4
blackeaglecamaro1903
Banned
 
blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
omen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz Beşiktaşız, hedeflerimiz arasında ligi iyi bir yerde bitirmek diye birşey yoktur, ilk sırada bitirmek vardır.

Avrupa arenasında yıllardır bir arpa boyu yol alabilmiş değiliz, Ş.Liginde hala bir üst turu göremedik, UEFAda çeyrek finalimiz dahi yok. Çoğunda ön elemeler veya guruptan çıkamayarak veda etmişiz.

Büyük hedeflerin varsa bunlara büyük taraftar, büyük oyuncular, büyük hocalar ve büyük başkanlar ile ulaşırsın. Ama eğer gerçekten büyük hedeflerin varsa.

Artık dünyanın da kabul ettiği en etkili en muhteşem taraftar topluluğu olan bizler ve Beşiktaşımıza olan sevgimiz dışında yukarda büyük olması gereken başka bir etkenden söz edebilir miyiz? Hayır?

Denizli gibi bir hocayla, Demirören gibi bir başkanla, Serdar Özkanla, Nihatla, Nobreyle, Finkle, Telloyla, İ.Kaşla, Delgadoyla, Tabatayla vs büyük hedeflere ulaşamazsın sadece hayalini kurarsın.

Ben artık kasımpaşayı bile yenemeyen, şu an kaçıncı ligde oynadığını dahi bilmediğim ve kazanmalarının hiçbir önem taşımadığı Konya Şekerspor maçında gol atıp utanmadan sevinebilen Nihat ve Nobreli kadroya tahammül edemiyorum.

Ben artık sadece Denizlisporu, Ankaragücünü, Antalyasporu ve bunlara denk takımları da zar zor yenebilen bir takım istemiyorum bu büyüklük değildir. CSKyı, Wolfsburgu inönüde yenmekti asıl büyüklük.

Geçen ilk yarı 17 lig 6 Ş.ligi 4 T.kupası maçı yapmışız allahaşkına Ezikbahçe maçı hariç hangisini koltuğunuzda şöyle rahat rahat veya kahvehanede içimiz rahat bir şekilde izledik. Hiçbirini. Hangi maçta ilk yarıda 2-3 farklı öne geçip rahat bir ikinci yarı izledik?

Büyük hedeflerine varsa onlara büyük futbolcularla ulaşırsın. Delgadoyla ancak Kasımpaşayı yenersin, Nobre ile ancak Konyaşekersporu, Nihatla Antalyayı yenebilirsin sadece. CSKyı, Wolsburgu, Manuyu en azından kendi evinde yenmeyi istiyorsan, o futbolcuları kulübün önünden dahi geçirmeyeceksin.

Ben açık söyleyeyim Cinconun aldığı yıldızları görünce doğrsu kıskandım. Ha onlarla başarıyı yakalarlar veya yakalamazlar orası ayrı ama dünya şu an onlardan söz ediyor. Her yabancısı bir yıldız, hepsi ülkelerinin milli takımlarında oynuyorlar ve hepsi üst düzey takımdan transfer edildi. Cinconların vizyonu var ya bizim? Kimse kalkıp cincon hayranı olduğumu ve gidin o zaman o takımı tutun lafını yazmasın bana lütfen. Ben başımı hiçbir zaman kuma sokmadım.

Pazar günü seçim var sizce Beşiktaşımız gerçekten kazanacak mı?
helal olsun her yazdığın kelimeyi destekliyorum. ne bu yönetimle nede murat aksu yla hiçbir yere varamayız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
blackeaglecamaro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla