Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı
Kardeşim senin fikrine de saygı duyarım ama bu zihniyet neyin gerçeği ? Bu isimler bu kadar acizlermi Yıldırım Demirören'in seçileceğine kesin gözüyle baktılarda bizde yanında olalım dediler. Bu isimler madem yönetimi değiştirmek niyetinde kendi aralarında bir aday çıkaramadılar mı ? Şu anda yönetim listesinde ki Metin Keçeli aday olacağını açıkladığında bu isimler neden yanında olmadı neden destek vermedi ? Önümüzde bir Levent Erdoğan gerçeği var bu yönetim seçilirse 3 aya kalmaz yaprak dökümünü hep beraber izleriz. O zaman çok daha büyük kaosa sürüklenir kulüp. |
Abicim ben bu teoriye gerçekten inandığımdan sölemedim aslında. Sadece objektif daha doğrusu iyimser bir bakış açısı ortaya koymaya çalışıyorum. Sırf Demirören düşmanlığından yanlış bir sonuç çıkmasından korkuyorum. Bu isimler belki gerçekten doğru işler yapmak istiyolar ama biliyolar ki Demirören öyle veya böyle bu kongre de bir şekilde gene zaferle ayrılma ihtimali yüksek olan isim. Metin Keçeli kendisi bile kazanacağına inanamamış ki bu isimlerden öte şeyler olabilir buna katılıyorum belki Demirören illegal bir çok yolla kazanacağını hissettirmiştir herkese. Ki başka bir başlıkta kongrenin ne hale geldiğini konuşmuştuk az çok. Buna bakaraktan zaten nasıl bir yönetim oluşturursan oluştur Demirören kendini sağlama almış oluyor. E o zaman bi şekilde Beşiktaş ı sahiplenmek Beşiktaş da en azından doğru işler yapması için Demiröreni yönlendirmek adına bu insanlar bunu yapmış olabilir. Yıllardır Beşiktaş a emeği geçen insanları böyle tek kalemde vay yalakalar diye silmek çok yanlış gerçekten Beşiktaş için birşeyler yapmanın tek yolunun bu acizce yol olduğunu bilmelerine rağmen onurlarını hiçe saymış bile olabilir bu insanlar. Çünkü hiçbiri paraya veya itibara ihtiaycı olan insanlar değil buna zaten sahipler tek amaçları Beşiktaş ın güzel yerlere gelmesi olabilir hemen kötü yorumlamamak lazım bence sırf Demirören yüzünden.