Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
‘Destek bekliyoruz’
“Artık klasik başkan olmayacağım. Camianın başındaki kişi olarak liderlik kimliğine gireceğim. Yönetim kurulu, tam yetkili çalışacak olan istişare kuruluyla ortak çalışacak. Yönetim tamamen profesyonelleşecek. 55 yıllık özlemi bitirip, Fulya’yı yaptık. Engel olmaya kalktılar. Şimdi İnönü’de aynı şeyi izliyoruz. Oysa buralar benim değil, Beşiktaş Kulübü’nün... Bugün biz varız, yarın yokuz. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz.” ‘Futbol Tekin’e bağlanacak’
“Metin Tekin sportif direktör olarak göreve başlayacak. Futbolda sadece A takım değil, tüm branşlarda en üst yetkili olacak ve profesyonellerle çalışacak. Yönetimde artık herkes tam yetkiyle görev yapacak. Ortak hareket edilecek. Ben dedim oldu dönemi artık bitti. Hatalar geride kaldı. Beşiktaş’ın ufku açılacak.” |
Demirören in şu söylediği iki şeyi gerçekleştirebilse yani Diktatör konumundan Lider konumuna geçebilirse bu yönetim kadrosuyla çok güzel işler başarır ama bunlar sadece lafta kalırsa hiç bir önemi yok. Gerçekten çok önemli sözler bunlar Beşiktaş ın tek ihtiyacı olan biraz profesyonellik çünkü bu dönemde.