Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2010, 21:43   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Anderson-Lloris Takası

Click the image to open in full size.
Manchester United'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson takımından kopmak üzere. Bir süredir disiplinsiz davranışlar sergileyen ve menajer Alex Ferguson'un da sabrını taşıran genç orta saha oyuncusu Fransa'nın güçlü ekiplerinden Lyon ile görüşüyor.

The Sun gazetesinin haberine göre geçtiğimiz hafta disiplinsiz davranışları sebebi ile 80 bin pound ceza alan ve kulüpten izinsiz olarak ülkesine giden Brezilyalı futbolcunun takımından ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Anderson'un menajeri aracılığı ile Fransa'da Lyon takımının yöneticileri ile görüşmelerde bulunduğu da haberde yer alıyor.
Tecrübeli teknik adam Alex Ferguson'un ise Anderson'un takımdan ayrılmasına karşı çıkmadığı ve Lyon'un Fransa Mill Takımı'nın da kalesini koruyan genç file bekçisi Hugo Lloris ile Anderson'u takas etmeyi planladığı iddia ediliyor. Anderson, Manchester United'a 2007 yılında Porto'dan, 18 milyon pound'a transfer olmuştu. Manchester United forması ile çıktığı 54 maçta 1 gol atan genç orta saha oyuncusu ayrıca Brezilya Milli Takımı'nda da 8 kez forma giydi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla