Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2010, 22:26   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Eksik Utah, Kings'i Geçti

Click the image to open in full size.
NBA'de bu sabaha karşı temsilcimiz Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, EnergySolutions Arena'da Sacramento Kings ekibini konuk etti.Maçın özellikle üçüncü çeyreğinde farkı açan Utah maçı da 101-94 kazanarak 28. galibiyetini aldı.
32 sayı 14 ribaund 7 asistle takımına galibiyeti Paul Millsap getirirken, Rus yıldız Andrei Kirilenko 18 sayı 7 ribaund 5 blok, Sundiata Gaines ve C.J. Miles 12'şer sayıyla oynadılar.Temsilcimiz Mehmet Okur ise yaptığı 11 sayı 5 ribaund ile galibiyette pay sahibi oldu.
Maçın başarılı isimlerinden Millsap maçtan sonra yaptığı açıklamada:"Bütün takım için büyük bir galibiyetti.Gererk benchteki, gerek benchte olmayanlar için.Bu bizim benchimizin ne kadar derin olduğunu ve neler yapabileceğini gösterir." dedi.
Utah Jazz mücadele Deron Williams ve Carlos Boozer gibi iki yıldız isminden yoksun çıkmıştı.
Bu sezon deplasmanda sadece 3 maç kazanan Sacramento adına 33 sayı 7 ribaund 2 top çalmayla oynayan Kevin Martin'in çabaları galibiyet için yeterli olmazken, çaylak gard Tyreke Evans 25 sayı 6 asist 2 top çalmayla oynadı.Bu sonuçla Kings 29. yenilgisini aldı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla