Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2010, 22:51   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnter'den İkinci Transfer

Click the image to open in full size.
Goran Pandev'den sonra İnter'de ikinci transfer de gerçekleşti. La Liga ekiplerinden Valencia'nın Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes'i, Serie A'nın son şampiyonu İnter'e sezon sonuna kadar kiraladığı İtalyan ve İspanyol basınında yer aldı.
Lazio'dan Cristian Ledesma için red cevabı alan Inter yönetimi, daha sonra rotasını Manuel Fernandes'e çevirdi. Sporting Lizbon ile görüşen Portekizli orta saha, İnter'in devreye girmesi sonucunda kararını değiştirdi ve İtalyan ekiple anlaştı.
Patrick Vieira'yı Manchester City'e gönderen İtalyan devi, ön liberoya alternatif olması amacıyla 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna kattı.
2007 yılında Benfica'dan Valencia'ya geçiş yapan Fernandes, 2008 yılında Everton'a kiralandı. 2008-2009 sezonunda Valencia'nın Getafe ile oynadığı karşılaşmada fibula kemiği kırılan futbolcu, sahalardan bir süre uzak kalmıştı. Bu sezon Unai Emery yönetiminde Valencia'da sadece 7 maçta görev alabilen Portekizli futbolcunun takımı ile 2013 yılına kadar kontratı bulunuyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla