Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2010, 14:08   #8
Neokartal
 
Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün yapılan seçim sonucu siz değerli kongre üyelerinin Beşiktaş'ın menfaatleri konusunda ne kadar sağlıklı düşünebildiğinizi gösterdi bizlere. Dün bir kere daha anladık ki taraftarın düşüncesi hiç kimsenin umrunda değil. Hepimiz yaşanan olayları farklı yorumlayıp felaket tellallığı yapıyoruz. Oysa ki sizler gidişhattan memnunsunuz.

Şeref Beylerin, Ahmet Fetgerilerin, Fuat Balkanların emekleriyle bu güne gelen kulüp 6 senedir yanlış yönetilerek saygınlığını kaybetti. Beşiktaş tarihinin görmediği borçlanmalar bu dönemde hortladı. Ama bizler felaket tellallığı yapıyoruz sizler gerçekleri görüyorsunuz.

Senelerdir kandırdık kendimizi Beşiktaş kötü duruma düşşe büyüklerimiz çıkar ortaya olaya el koyar diye ama böyle bir büyük olmadığını bu seçimde anladık. Bu kadar kötü bir yöneticiye karşı bile birlik olunması gerekirken yanında duruldu.

Beşiktaş tarihinin en önemli seçimlerinden birine katılımın bu kadar az olması kongre üyelerinin ne kadar düşünceli olduklarını da ortaya çıkardı. Kongreye gelmeyen pek saygıdeğer üyeler cüzdanlarındaki kongre üyesi olduğunu gösteren kartı yırtıp atabilir. O kartı sağda solda hava atmak için değil Beşiktaş'a sahip çıkmak için aldınız zamanında ama sahip çıkamadınız.

Şimdi ne olacak diye düşünüyoruz. Bazılarımız iyi olacağını bazılarımız daha kötü olacağını düşünüyor. Görünen o ki 6 sene boyunca bu kulube katkısı belli olan bir isim yeni dönemde de verdiği zarara katlayarak devam edecektir. Kulubü daha fazla kendine borçlandırarak piyasa değerini git gide daha aşağıya çekecek kendine bağımlı hale getirecektir. Bu seçimde bunu gördük artık önümüzdeki 10-15 senede bunu göreceğiz.

Gerçi bunlarıda hak etmiyor değiliz. Daha geçen senenin ilk yarısında yeter diye bağırdığımız adama sene sonunda büyük başkan deniliyorsa yarın yine yaptıkları unutulup efsane başkan da denilir. Biz skor taraftarlığı yapmaya devam ettikçe bizlere çobanlık eden de çok olur.

Herkesin kendi fikridir saygı duyarım ama benim değer verdiğim şeylere zarar veren insana ben başkan diyemem. Zaten böyle giderse Beşiktaş Başkanı kavramı kalkacak Beşiktaşın Sahibi kelimesi kullanılır hale gelecek. Siz çok saygıdeğer kongre üyeleri de buna sessiz kalacaksınız. Bu durumdan Y.D kadar ona oy atan siz kongre üyeleride sorumlusunuz.

Biri Bizi Satın Alıyor ve siz buna göz yumuyorsunuz. Hepinize helal olsun..

Gökhan
Dünden en çok ağırıma giden iki şey var:
Birincisi, kongre sonuçlanmaya yakın, salona girerken yandaşların (oy veren kongre üyelerinin) "Yetmez .... yetmez" diye bağırması.. Bu nedir Allah aşkına.. Bunun meali şu olabilir ancak: Biz taraftara karşı yine seni seçtik.. Biz Beşiktaş taraftarı değiliz.. Onlar gibi değiliz.. Sen nerde biz ordayız.. Beşiktaşa yaptığın herşey doğrudur böyle devam et.. Bu insanlar hiç tribüne gitmez, hiç ordakilerin ne hissettiğini hissetmez.. Eğer gidiyor ve hissetmiyorsa Beşiktaşlı olmaları ihtimal değildir..

İkincisi ise Alen ve arkadaşlarının oyunu verdikten sonra malum tarafa geçip oturmaları ve salona girerken alkışalamaları.. Bunu gözümde görmedim ama nette neredeyse yazmayan hiçbir yer yok.. Bu doğruysa artık sözün bittiği noktadır.. Tüm inanışların, değerlerin yıkıldığı noktadır bence.. Eğer bu doğruysa "Çarşı" denilen olgu benim gözümde tamamen bitmiştir.. Çarşı malum şahıstan başka herşeye karşı olarak tarih olmuştur...
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla