Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2010, 01:33   #1
D.AMOKACHİ
 
D.AMOKACHİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaşlılık Böyle Olmaz (İyi okuyun)

Şimdi burada bu sözlere muhalefet eden hatta haddini aşacak cevaplar veren bi dünya insan olacak ama bunların hiçbiri konuştuğunuz şeylerin ayıplığını örtmez bunu böyle bilin...

İstesekte istemesekte demirören bu kulubun yine başkanı seçilmiştir. bu sonuca üzülenlere yada cok kızanlara kesinlikle bir eleştirim yok ki şahsım adına bende üzüldüm AMA ÜZÜLDÜĞÜM AKSUYA KARŞI SEÇİMİ KAZANMASI DEĞİL, BÖYLE BİR ORTAMDA BİLE CAMİADAN ADAM GİBİ BİR MUHALEFET ÇIKMAMASIYDI.

Neyse dönelim konuya;

essefle okuyorumki, BEŞİKTAŞLILIKTAN vazgeçenlerden tutun da kartal yuvasından alışveriş yapmayacağını beyan edenlere, maça gitmemekle tehdit edenlere ve hatta bir konu dahi mevcut maçın 15. dakkasında tribunu terketme eylemi yapanlara kadar saçma sapan ve Beşiktaşlılıkla bağdaşmayacak hakaret etmemek için kendimi zor tuttuğum tepki mesajları forumumuzda fink atmakta.

Klasik bir sözdür ama bizim duygularımızında aslıdır, özüdür; SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK.

Bizler Beşiktaşı ne Hakkılar ne Sebaların başkanlığı için sevmedik, ne onlar ne bunlar içinde sevmedik. Bizler siyahla beyazın tezatından doğan aşkı sevdik, bizler Hakkıların, süleymanların, yusufların, metin , Ali , feyyazların , noumaların sahada akıttığı ter ile ıslanan o formayı sevdik. Göklerde süzülen Kartalımın Aşkı için sevdik. Bizler ruhumuzda Beşiktaşlılığı yaşadığımız, karakterimizle özleştirdiğimiz , siyah beyaz rüyalar gördüğümüz, onla sevinip onla üzülsekte ona bağlılığımızdan hiç vazgeçmediğimiz için sevdik.

Şimdi siz kim oluyossunuzda Beşiktaşı terketmekle BEŞİKTAŞI tehdit ediyosunuz, siz kimsiniz ( BEŞİKTAŞI terkedebilecek kadar az sevenlersiniz yada maçta tribun boşaltacak kadar ). Hiç düşünmüyomusunuzki o tribun boşaltmak demirörenemi zarar yoksa takımımızamı, sahada ter akıtıp formanın hakkını vermeye çalışanlaramı yani BEŞİKTAŞIMIZA.

BEŞİKTAŞ ne yöneticilerin malıdır, nede kongrenin. Elbette halkın dır , taraftarınındır. Ve sahipler sahip olduklarını satmazlar, satarlarsa bilinizki ona hiç sahip olamamışlar , onu özümsiyememişlerdir.

Ben 4 senedir bu forumun üyesiyim ve burdaki herkesi ( kimseyide şahsen tanımam ) renkdaşım gönüldaşım görürüm ama bugün okuduklarımdan sonra utandım, burdan forum yöneticilerinede sesleniyorum burda Beşiktaşı tutmuyorum, tribünleri boşaltalım tarzı konuşmalara izin vermeyin yoksa nacizane bi taraftar olarak beb şahsım adına bu foruma olan saygımı da kaybederim burdaki bazılarının Beşiktaşlı olduğuna inancımı kaybettiğim gibi.
demiröreni desteklemekle Beşiktaşlı olmamak, beşiktaş düşmanı olmak kesinlikle bir değildir çünkü kötülerin en kötüsüde olsa oda Beşiktaşlıdır ama sizin gibi Beşiktaşlı değilim demek gerçekten Beşiktaşlılığı zedeler , ben bunu diyenin yada tribün boşaltanın Beşiktaşlılığına inanmam, feriştahı gelsede beni inandıramaz, sen kimsinde benim Beşiktaşlılığımı eleştiriyosun desede bu saatten sonra bana sökmez ÇÜNKÜ BEŞİKTAŞLI OLAN SEÇİMDE İSTEMEDİĞİ SONUÇ ÇIKTI DİYE BEŞİKTAŞLILIĞINDAN VAZGEÇMEZ, VE BEŞİKTAŞ FORUMUNDADA BU KONUŞMALARA İZİN VERİLEMEZ.

BEŞİKTAŞLILIK BÖYLE OLMAZ.

Herkese değil sadece hakedenlere saygılarımla.....
__________________
SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ....
D.AMOKACHİ Ofline   Alıntı ile Cevapla