Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2010, 12:05   #6
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şu takım klasik 4-4-2 oynasın bu kadar aciz oynamaz..nobre-bobo,fink-ernst,solda Tello veya İsmail-sağda Holosko oynasın , yemin ediyorum hucüm perfromansımız 2 katına çıkar..en azından rakip savunma 2 forvet olduğu için rahat olmaz,savunmayı dağıtma imkanınız olur..Bu şekilde Boboyu veya Nobreyi 2 stopere kurban veriyoruz..çok rahat maç çıkarıyo stoperler..Hocanın bunları görmemesini anlamıyorum..

Bana göre eldeki oyuncuların oynayabileceği tek sistem 4-4-2 dir arkadaşlar..
Ramazan sene başından beri aynı şeyleri savunuyoruz. Bu takım çift forvet oynamadığı sürece bir her maç kan kusarız. Bunu geçen senede gördük hoca bu durumun farkına varıp forveti ikiledikten sonra gol atmaya başladık. Ne Bobo ne de Nobre tek başına bu takımda hiçbir varlık gösteremez. İkisinin yan yana oynadığı maçlarda daha etkili olduğumuz aşikar.

Ben 4-1-3-2 sisteminin bizim takım için ideal olduğunu düşünüyorum . Defansın sağında Toraman, göbekte Sivok-Ferrari, sol tarafta İsmail önlerinde Ernst sağ tarafta Holosko göbekte Yusuf sol tarafta Tello ileri uçta Nobre-Bobo. Savunmayı daha sağlama almak için Ernst'i Yusuf'un yerinde oynatıp boşalan bölüme Necip monte edilebilir.

Son olarak Mert son mesajında dediğine katılıyorum bizim ön libero olarak görmeye alıştığımız Necip Şeker maçında stoper olarak oynadı yani bu zihniyetle Necip içinde ileriye dönük bir açıklama yapamıyorum.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan

Konu Gokhan tarafından (02-02-2010 Saat 12:09 ) değiştirilmiştir..
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla