Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2010, 13:00   #6
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
aяda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
burda haklısın sonuna kadar katılıyorum beşiktaşı terkedip gitmek bize yakışmaz. eğer yd inat edip bi savaş ilan ettiyse pes edip kaçmak olmaz..

ama eğer dersenki başkan seçildi yapıcak bişey yok kabullenmek gerek diye. buna katılmak mümün değil. biz yd için,tek bir kişi için yapmıyoruz bu protestoları. hani diyosunya en büyük aşk beşiktaşk. bizde aşkımıza sahip çıkıoyoruz. gelceğimiz adına bişeyler yapmak için uğraşıyoruz. bugün olan oldu diyip bişeylerin peşinden koşmayı bırakırsak gelecek diye bişeyde olmaz. bu dava burda kolay kolay kapanmaz.. bizim kimseyle kişisel bi derdimiz şahsi bi hukukumuz yok. kimsenin kişiliğine karşı olduğumuz yok. biz beşiktaşın derdindeyiz. beşiktaşı yok eden zihniyetle bizim derdimiz.
Arda bizim davamızı çok iyi özetlemiş. Biz Beşiktaş'ı tabiki sevinem için sevmedik. Biz seviyoruz diye herşeye göz yumalım diyorsun. Protesto tabi ki devam etmeli ancak bu öncekiler gibi havada kalacak şekilde değil adam gibi taraftarın gerçekten gücünü belli edecek şekilde olmalı.

İkincisi bu tarz konuların ve yorumların silinmesini istiyorsun. Diğerinde yazarsın 10 dk sonra susturulursun 2 gün sonrada metazori yapman istenir. Kardeşim biz diğerleri gibi duygulara pranga vuramıyoruz. Burada kuralına göre yazılan her mesaj açılan her konu özgürce yorumlanır ve tartışılır.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla