Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2010, 13:18   #7
asosyal.ineğim
 
asosyal.ineğim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
D.AMOKACHİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
BEŞİKTAŞ ne yöneticilerin malıdır, nede kongrenin. Elbette halkın dır , taraftarınındır. Ve sahipler sahip olduklarını satmazlar, satarlarsa bilinizki ona hiç sahip olamamışlar , onu özümsiyememişlerdir.
1) Bu kongre Halkın takımı olmadığımızı kanıtlamıştır.Bütün anketlerde %75 aksu gelirken kongre demiöreni seçiyorsa bu takım halkın takımı olmadığımızın resmidir.
Alıntı:
D.AMOKACHİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
essefle okuyorumki, BEŞİKTAŞLILIKTAN vazgeçenlerden tutun da kartal yuvasından alışveriş yapmayacağını beyan edenlere, maça gitmemekle tehdit edenlere ve hatta bir konu dahi mevcut maçın 15. dakkasında tribunu terketme eylemi yapanlara kadar saçma sapan ve Beşiktaşlılıkla bağdaşmayacak hakaret etmemek için kendimi zor tuttuğum tepki mesajları forumumuzda fink atmakta.
2)Taraftar iradesiyle tepkisini koymakta haklıdır bunu tartışması bile yapılamaz.Sonuçta bizde insanız ben seçim günü benden buraya kadar diyenlerdendim ama şuan hala bu forumdaysam bu o anki öfkem ve üzüntümle aldığım kararımdan döndüğümü gösterir ve emin ol ki benim gibi düşünen bütün o arkadaşlarda akılları başına gelince beşiktaşı yalnız bırakmayacaklardır.
Ve son olarak bunuda kendimden ekliyim.Sevinmek için sevmedik felsefesi beşiktaşı bir çok itici faktörden arındırmaktan öte gidemez.Olana bitene tepki göstereceğiz ki daha ilerisi ve daha iyisi için etki yaratabilelim.
__________________
Click the image to open in full size.

Konu Gokhan tarafından (02-02-2010 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir..
asosyal.ineğim Ofline   Alıntı ile Cevapla