Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2010, 20:01   #1
Mehmet

Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Başkanımız Yıldırım Demirören, Olağan Seçimli Genel Kurul'da oy veren, vermeyen herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında basında çıkan bazı haber ve yazılara dikkat çekti.
Demirören, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
"Beşiktaş önemli bir süreçten geçti. Tekrar bana oy veren de vermeyen de tüm kongre üyelerimize teşekkür ediyorum. İki gündür basında çıkan haberleri takip ediyorum. Bu seçimi Yıldırım Demirören ve ekibi, ilkeleriyle, fikirleriyle kazanmıştır. Beşiktaş Tarihi'nde ilk defa 20 sandıkta, 20'ye 0 çıkmıştır. Ayrıca her sandığın ortalama oy farkı 80'dir. Grupların ya da kişilerin seçimin kazanılmasında uzaktan yakından alakası yoktur. Beşiktaş seçmeni, Yıldırım Demirören'i ve Yönetimini seçmiştir. Lütfen bu olayları başka yerlere çekip, Beşiktaş Camiamıza zarar vermeye başlamayalım. Çünkü ben ve Yönetim Kurulum, ilk geceden beri herkesi beraberliğe davet ediyoruz. Herkes de buna uysun. Bu kavgalar, kötü alışkanlıklar bitsin. Yine söylüyorum, 20-0 Beşiktaş Tarihi'nde bir ilktir. Herkes bunu böyle bilsin. Böyle hareket etsin."
Başkanımız Yıldırım Demirören, başkan adayı Murat Aksu'nun listesinde yer almasına karşın, Aksu'nun 2009 Yılı İdari ve Mali Genel Kurul'da Yönetim Kurulu faaliyetlerini ibra etmeyeceğini açıklamasını takiben adaylıktan çekilen Faruk Pala'ya teşekkür ederek, şöyle konuştu:
"Sayın Faruk Pala'ya da teşekkür ediyorum. Beşiktaşlılık duruşu nedir bütün Türkiye'ye göstermiştir."

Kaynak : Beşiktaş JK Resmi Site

YILDIRIM DEMİRÖREN
Click the image to open in full size.
METİN KEÇELİ
ERDOĞAN TOPRAK
FAHRETTİN CUROĞLU
ENGİN BALTACI
SERDAL ADALI

ERTUNÇ SOĞANCIOĞLU
DOĞAN KÜÇÜKEMRE
ALAATTİN AYKAÇ
CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU

EMİN ÖNAL
ORHAN SAKA
SİNAN VARDAR
MEHMET SOYSAL
AHMET AKPINAR
ŞEREF YALÇIN
NECİP SEVER
HAKAN AKSOY

KayıpKentinYakışıklısı.

Konu Mehmet tarafından (02-02-2010 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla