ben bu takimda en cok kanat oyuncularini özledim ve ne yazziki hicbir kanat oyuncumuz yok kesinlikle birtane almamiz gerekiyor kaleye ya hakan yada rüstü oynatirdim karar vermek cok zor ama rüstü diyorum ben
sag beke ise aklimdaki isim ridvan olur ridvan defansda ve ofansifdede katkida bulunur diye düsüniyorum hatta ridvana iki mevkiyide verirdim sag kanat ara sira ortaya dogru giderse ridvan komple sag tarafini almasi lazim bizim birnevi (ikinci oyun kurucumuz) sag taraftan gelmesi gerekdigini düsüniyorum tabiki sag bek ve sag acikin cok iyi anlasmasi gerekiyor..
stoperde ise isimler belli sivok ve ferarri ama ara sira yine ibrahim toramani zorlu maclarda kesinlikle ibrahim toraman oynar vazgecemedigim oyuncular arasina giriyor ibo belki banko oynamasada oynatirim
sol bek ibrahim üzülmezin yeridir sol acikada ismaili oynatirdim tellonun yerine öyle mevkiye sadece hizli oyuncu oynatmak bana daha mantikli geliyor ..
stoperlerin önüne ernst ve fink cünkü cok iyi anlasiyorlar iyi pasda veriyorlar ve birbirlerini cok iyi tamamliyorlar
onun önüne ise tabatayi koyardim artik
tek forvet olarakda bobo duruma görede bobo-nobre cift forvet olarak oynar
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir
Kavga Varsa Kan Vardir
Kan Varsa Ölüm Vardir
Ölüm Varsa Silah Vardir
Silah Varsa Para Vardir
Para Varsa Güc Vardir
Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir |