Liderim değil başkanım.... | | Sevgili arkadaşlarım..
Seçim bitti ,Yıldırım Demirören,6 yıllık çok ama çok kötü yönetimin ardından tekrar başkan seçildi...bir gurup ,seçimin ardından,kongrenin kestiği parmak acımaz deyip sonucu olgunlukla karşılamakla beraber bir gurup ta "bu adam durdurulmalı" gibi bir abukluğun peşinden koşmaktadır hala..nasıl durduracaklar ?.. tabii ki son 15 yıldır yaptıkları gibi en iğrenç metod olan "küfür" ile..sanki sessiz kalmamanın tek yolu küfretmekmiş gibi..
tabii arkadaşım olup bitene sessiz kalmayalım..ne yapalım mesela..son 15 yıldan beri yaptığımız gibi durmadan küfredelim mesela..küfrederek ;Sebayı gönderdik,Bilgili'yi gönderdik ..en az 10-12 tane futbolcu gönderdik..hangi sıfat ile :taraftar sıfatı ile..en terbiyesiz,en zararlı futbolcuları idol yapıp kanıyla canıyla efektif katkı sağlayanları ise 2 kötü maç ile en adi şekilde küfrederek yolladık..varmı böyle birşeye yetki ve hakkımız ..tabiiki yok..herkes haddini bilecek ve bu kulübün sahibi masalını bırakacağız..bu kulübün sahibi yoktur ,yöneteni vardır..o da kanun ve tüzüklerle çizilen şekilde belirlenir..demokrasilerde 1.vazgeçilmez;temsil ve seçimdir..buna uymak zorundayız..uymaz isek kaos doğar..kaos yaratan beşiktaşlı değildir..Ben 2 sene önce başladım "Demirören, bu kulübü yönetemiyor" demeye..ancak 20 sandığın 20 sini de alarak seçilen bir başkan var ve o bu camianın başkanıdır..ama lideri midir o tartışılır ama "baş-ka-nı dır.."
Şunu unutmayalım ki bu seçimde kongre demirörene güvenoyu vermemiştir,kongre M.Aksu ya "sen bu kulübü yönetemezsin" demiştir..
Demiştir ki ; borsaya kayıtlı bir kulüpte öyle afaki borç rakamları açıklanmaz.. demiştir ki ;ööle Ankara da hükümete yakın olmakla ,Beşiktaş'a yakın olmak farklı şeylerdir..demiştir ki.."sen,yönetimde iken bir Levent Erdoğan kadar bile itiraz edemediğin bir adamdan dahi iyi değilsin" ve kongre Demirören e de demiştir ki "6 yıllık berbatötesi yönetimine rağmen,sana 3 yıl daha o koltuğu vermemin sebebi karşına adam gibi birinin çıkmamasıdır..eğer ,yeni dönemde adam gibi yönetemzsen değil bu kulübün başkanlığı,bir daha kapısından giremezsin"..ve taraftara da demiştir ki.. _Ülkemizin tüm kurum ve kuruluşlarında olduğu gibi Beşiktaşımızda da demokrasilerin 1. kuralı olan "kuvvetler ayrılığı ilkesi " geçerlidir..yani herkes yerini haddini ve görevini bilecek..öyle küfür ile adam gönderme dönemi bitmiştir..Siz,kulübü tarihinde en kötü yönetenlerden biri olan bir adama küfrederseniz, adamı hiç haketmediği halde "mağdur" konumuna sokarsınız ,bende onu seçerek mağduriyetini gideririm..
demiştir.....
Öyle,istediğini yapana ;aslan kaplan..istediğini yapmayana "şer.....siz" damgası vurma devri bitmiştir..
Bana gelince seçim sonucu içime sinmedi..Beşiktaş liderini değil başkanını seçti..ama içime sinmese de o beşiktaşın başkanıdır..benim liderim değildir asla da olamaz ama başkanımdır...Asla rakibim değildir..onun için de ona ve ekibine başarılar diliyorum..inşallah bu sefer başarılı olurlar..biliyorum ki onlar başarılı olurlarsa spor adına ben mutlu olacağım..Gerçi ümidim yok ama...
Anlayana.....
İrfan Kayahan
__________________  "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" |