Dartheagle'den alıntı; "Son olarak senden ayrıldığım bir nokta var abicim. Ben çok demokratik bir ortam olduğuna inanmıyorum. Ben daha doğrusu demokrasinin temeli olan anayasanın bizdeki adıyla tüzüğün baştan yanlış olduğunu düşünüyorum. Başkan onayıyla üye alımı gibi saçma bir şey olamaz. Bunun bir kurulu olur herkesin oy hakkı olur öyle onay işlemi yapılır. Herşey başkanın ağzında bitmemeli. Ayrıca herkesin artık kabul ettiği gibi kongrede Beşiktaş lı olmayan bir çok üye var. Bunu içerden bir çok kişi belirtti. Beşiktaş lı olmayan bir üyenin Beşiktaş adına karar vermesi çok anlamsız. He parasını veriyosa buna hakkı var denebilir ama o noktada daha da çirkin iddalar var patronların işçilerini üye yaptığı gibi durumlar söz konusu ki bunlar doğru gerçek bilmiyorum ama kongre üyelerimiz hakkında bu kadar fazla spekülasyon yaratılması çok kötü bir izlenim yaratıyor. Açıkçası güvenilirliği muamma olan bir ortamda yapılan seçimin demokrasiye ne kadar hizmet edeceğinden şüpheliyim. Bizim karşı çıkmamız gereken ilk nokta tüzük değişikliği olmalıdır. "
Buna bende katılıyorum..ama beğenmememe rağmen bu da tüzük ile belirtilmiş bir kural..ve bu kural la Seba,Üstünkaya,hakkı Yeten..gibi başkanların onayı ile üye yapılanların olduğu sandıklarda da maalesf Demirören kazanmıştır..
Ancak şahsi görüşüm gene de bir an önce tüzük tadilinin gerçekleşmesi ve bu saçma kuralın kalkmasıdır..
__________________  "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" |