Kesinlikle katılıyorum.
Küfür Beşiktaş tribünlerinin zekasına hakaret etmektir.Dünyanın en zeki topluluğu küfür edecek kadar aciz olmamalıdır.
Sadece başkana ya da oyunculara değil, rakibe de küfür edilmesi Beşiktaş'a yakışmadığı gibi erman gibi sistemin adamlarına oyuncak veriyoruz.
Bununla birlikte;
BEŞİKTAŞLILARIN büyük çoğunluğunun istemediği bir adam başkan olurken, ve dolayısıyla tepki alırken;
Beşiktaş'ın sahibi kongre üyeleridir diyerek kafama vurulması ve dahi demokrasiden bahsedilmesi konusunda orada dur derim.
Bana "kombine al, forma al, lig tv al, Kartal Yuvası'ndan çıkma, kulübe para kazandır" deniyor mu?EVET
Ben bunları yapıyor muyum? EVET
Bunları yaparken bir çıkar, bir rant değilde sadece Beşiktaş sevgisi ile yapıyor muyum? EVET.
Ben çoğunluk muyum? EVET
Güzel...
Çoğunluk olan ben Bay X'i istemiyorum.
Hayır sen karışamazsın.Sahibi kongredir.
Yok ya!
Param istenirken adam yerine konuyorum da, tercihimi söylerken mi dış kapının dış mandalı muamelesi görüyorum.
Harcarken "aferin", seçerken "orada bi dur"
Rahmetli Kazım Kanat'ın kongrede fb-gsli üylere olduğunu ortaya çıkarması ardından eski muhalif Tuğrul Yenidoğan'ın ölülerin üye yapıldığını kanıtladığı bir kongrenin kararına saygı duyuyorum.
Ancak o kongre azınlığı iktidara taşımıştır.
Demokrasiden bahsedilemez.
Tekrar söylüyorum saygı duyuyorum yine de.
Ancak benim de elbette küfürsüz ve oluşan haksız duruma tepki göstermek en doğal hakkımdır.
Söz hakkım yoksa, "TaraftarIMIZ karar veremezse" ama YETMEZ diye bir taraflarını yırtan şak şakçılaRI, taraftarLARI karar verebilirse.
O zaman taraftarLARI ile muhattap olsunlar.Seçme hakkına sahip, kulübün sahibi olan taratarLARI harcasın paraları.
Bu da benim demokratik ortamdaki en doğal tepkim.
Tabi öyle bir ortam djk'de kaldıysa.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR |