Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2010, 23:46   #7
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abi öncelikle emeğine sağlık. Yazdıklarının bazı bölümlerine katılıyorum ancak bazı bölümlerine katılmıyorum.

Küfür konusunda sonuna kadar haklısın. Biz kendimize yakışan şekilde bizi tam anlamıyla anlatacak bir şekilde tepkimizi ortaya koymalıyız bunun adı küfür olmamalı küfür bir çözüm yolu değil.

Katılmadığım nokta ise kongre üyelerinin senin bu dediklerini düşünerek oy atmamış olmasıdır. Eğer öyle düşünüyorlar ve bu şekilde oylarını kullandılarsa bir kez daha yazıklar olsun hepsine. Madem bu gerçekleri biliyorlardı ne diye 6 sene boyunca sesini çıkaran olmadı. Madem bu mesajları verdiler ne diye aralarından bir isim çıkaramadılar. Ben kongre üyelerinden sosyal mesaj vermelerini istemiyorum. Gerektiğinde biz buradayız akıllı olun demesini bekliyordum pazar gününden sonra böyle bir beklentim de yok artık. Onlar sosyal mesaj vermeye devam etsinler.

Bir diğer katılmadığım konuda beni müşteri olarak gören işine geldiğinde öven işine gelmediğinde stadta dövdüren bir ismi samimiyetine güvenmediğim insanlar seçti diye başkan kabul etmem. Bunu isterseniz anarşi olarak kabul edin ama benim gerçeğim budur. Pazar günü sandıklardan çıkan vatandaş benim başkanım değil.

Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla