Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2010, 00:30   #8
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis

SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İrfan abi ellerine sağlık çok anlamlı bir yazı yazmışsın.
Bi başka noktaya değinmek istiyorum ben.
Kesinlikle etrafımda edilmesine rağmen katılmadım ama değinmeden geçemeyecem, Bu tribünleri küfre iten yol ne idi ?
Geçtiğimi sene hatta ondan önceki sene bile yeter protestoları dakikalarca yağpıldı taraftar sırtını döndü, dakikalarca yönetim ve başkan istifaya çağarıldı, forumlarda sitelerde gazetelerde defter defter yazıldı hatalar ortaya konuldu ve bu zat bu uyarıların hiçbirine olumlu bir cevap vermeyince taraftarı bilekis karşısına alınca bu insanların sabrı taştı ve çareyi küfürde aradılar. Tabiki haklılar demiyorum.
Benim söylemek istediğim şu Beşiktaş Başkanı taraftarı ile kendi arasına kalın ve net bir çizgi çekti ve siz kirlisiniz imajı yarattı. Bu başkanın benim nazarımda yaptığı en büyük hatadır. Ve ne bundna sonra kadar başarılı olursa olsun bu camianın başkanı olur ama lideri asla olamaz.

Kendisine yakın gruba talimat verip Tarafatarına dayak attıran ve taraftarına doğru söven bir kişi beşiktaş camiasının lideri olamaz. Bir gün gelir ne yaptım diye başını elleri arasına alır ve düşünmek zorunda kalır.

Bu yorumu bir hikaye ile bitirmek istiyorum.

Adamın biri durmadan oğluna, herhengi bir yaptığı hata veya olay sonrasında: " Sen adam olamazsın " diyormuş.

O kadar hırslanmış ki oğlu, Padişah olmuş. Sonra sadrazamını göndermiş ve babasını çağırmış ayağına. Adam hiç ses çıkarmadan oğlunun ayağına kadar gitmiş.

Babasını görünce gururla koltukları kabarmış oğlunun. Karşısına geçerek " Baba ! sen bana adam olamazsın demiştin ama ben padişah oldum. Benimle gurur duyuyor musun ? " demiş.

Baba da " Oğlum ! ben sana padişah olamazsın demedim ki. Adam olamazsın dedim. Padişah olmuşsun ama yine adam olamamışsın.