Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2010, 10:51   #1
jam_jamilayKARTAL
 
jam_jamilayKARTAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
erdem ulus'u bjk tv'ye istiyoruz...

''Siz bir dokunsaydınız, belki biz çekerdik.''

Böyle demişti Erdem Ulus...Çok sevdiği, içlerinden biri olduğu
Beşiktaş taraftarına da inceden dokundurmak suretiyle anlatmıştı canının nasıl yandığını.Okuyunca bizim de canımız yanmıştı fakat hiçbir hüzün cümlesi yetmezdi artık gideni geri getirmeye.Kıssadan hisse; taraftar olarak kanalımızın kapatılmasına karşı koyamamış, o güzel insanları yalnız bırakmış gibiydik.

İmkansızlıklar içinde süren bir savaştı Beşiktaş Tv'nin var olma mücadelesi ve bu savaşın başkomutanıydı Erdem Ulus.Yel değirmenlerine karşı
tek başına savaşan bir Don Kişot misali yalnız, ''taraftarın sesi'' olması beklenen bir yayın organında ekibiyle tek başına bırakılmış halde.Tüm bu zorluklara rağmen sarılırken işine, ekran başında biz izleyenlere ''bizden biri'' olduğu duygusunu aşılayan, Beşiktaş'a olan aşkını yüzünden okuduğumuz biriydi adeta.Renklerle donanmış spor medyasının içinde Beşiktaş'ın medyadaki amigosuydu.Tanımayan, bilmeyen biri sorsa az önce maçtan, kapalıdan çıkıp geldiğini söyleyebilirdiniz.Öylesine içten ve öylesine bizdendi.

İlklerin klübü olmakla her daim övünen Beşiktaşımız kendi yayın organını öksüz bırakmak ''ilkine'' imza atmasa idi eğer, Erdem abimizi o köşesinde kutsal arma olan ekranda görüyor olacaktık hala.Sadece onu da değil; Vedat Okyar'ın oturduğu koltuğu, İlker Ateş'in sunum yaptığı masayı,
daha nice güzel hatırayı anacaktık...

Olmadı ya da olamadı, sebepleri malum ve bir kez daha yara deşmeye gerek yok.

Dünkü kongreden sonra gelen haberler Beşiktaş Tv'nin yayın hayatına yeniden başlayacağı yönünde.Hatta başında kimin olacağı dahi kesinleşti.

İşte size birkaç ipucu;

Bugüne kadar yaptığı her programda, katıldığı ya da yazdığı her yerde bir Beşiktaşlının tepkisini muhakkak çekmeyi başarabilmiştir.

Tribüne bizden olmayanlar çıkıp olay çıkardığında Beşikaş taraftarını ''organize rantçılar'' olmakla suçlayandır.

Mevcut başkana ve zamanın görevde olan yönetim kuruluna her fırsatta eleştiri oklarını yönelterek bunu ''cesur ve ilkeli gazetecilik'' anlayışına bağlayıp sonradan aynı başkanın yanında yer alabilecek bir kalibrededir.

Beşiktaş hakkında çok şey bildiğini iddia eder ama her nedense bunları zamanı gelince açıklayacağını anlatır, o zaman ise bir türlü gelmez.

Bu liste de uzar gider üstelik...

Şimdi sanıyoruz ki Erdem Ulus
ile anlattığımız diğer profil arasındaki farkı gözönüne serebilmişizdir.Amaç burada kişileri birbirleriyle kıyaslamak değil, gerçekleri dilimiz döndüğünce anlatabilmektir.

Belki gecikmeli oldu, belki kaybedince anladık değerini ama biz artık malum ''vizontele'' mize dokunma kararı aldık, o televizyonun başında olmak da şüphesiz Erdem Ulus'a yakışır.Beşiktaş için canını dişine takan, ekibiyle birlikte omuzlamadığı yük kalmayan Erdem Ulus Beşiktaş Tv'den ayrı düşünülemez, düşünülmemelidir.Televizyon Beşiktaşlının sesi olacaksa Beşiktaşlılar o televizyonun başında Erdem Ulus'u görmek istemektedir.

Onsuz bir Beşiktaş Tv düşünülemez, düşünmemeli ve düşündündürmemeliyiz.

Haydi Forza, haydi büyük Beşiktaş taraftarı;

Erdem abimize destek, vizonteleye dokunma zamanı.

Erdem Ulus'u Beşiktaş Tv'ye istiyorsak bunu göstermenin tam zamanı.

Bir de buradan duyuralım sesimizi.

Sevenleri kimse ayıramaz ki...


www.facebook.com/ErdemUlusBJKTVye
jam_jamilayKARTAL Ofline   Alıntı ile Cevapla