Konu: Tabu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2010, 13:14   #9
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sevgili Emre ve Gökhan..
arşivleri incelediğinizde daha önce defalarca ,Demirören in lider olamayacağını,olamadığını ancak kurallar gereği başkan olduğunu yazmıştım..Başkan bir icra grubunun şefi anlamına geldiği için "benim başkanım değil " sözünün ;taraftarın icra görevi olmadığından dolayı bir şey ifade etmediğini yazmıştım..ama "benim liderim değil sözüne" katılıyorum ve de aynı duyguları sizinle paylaşıyorum..
Gelelim dayak olayına..
O trübünlerdeki dayak olayı bu yıl başlamadı sevgili kardeşlerim..o trübünlerdeki dayak olayı ,90 lı yıllarda kalkavan ile başlayan bedava bilet rezaletleri sonucunda trübünlere musallat olan 3-5 yüz asalakla başladı..90 lı yılların sonunda ,Seba'ya koro halinde küfür edip etmeyenlerin çoluk çocuk hastanelik edilmesi ile başladı ki o serserilerin arasında bugün kapalı trübüne gelen en az 150- 200 kişi var.. sizler henüz maçlara gelmezden önce o serseriler maçtan 15 dak. önce kapalıya gelip kendilerine yer vermeyenleri sille tokat dövmesi ile başladı dayak olayları..trübünlerdeki pislik ;istanbulun yankesici çetelerine ,o bedavacı asalaklar tarafından menfaat karşılığı giriş izni verilmesi ile başladı ki bu çetecilerden birinin avukatı benim eşimdi.. o zamanlar kimse onun günahı var bunun yok demeden trübünlerde adam dövülürken ses çıkarmadı,bugün aynı muamele kendilerine dönünce mart kedisi gibi cıyaklıyorlar..Kimse benim ne günahım var ki dayak yedim dememeli ..benim de ,yanımdaki çocuğumun da günahı yoktu ama dövüldük..
Sevgili Emre ,sevgili Gökhan..yazdıklarımda kesinlikle ikinizi ayrı tutuyorum..ikiniz de benim kardeşlerimsiniz..ama o trübünlerdeki kirlilik 6 ay önce başlamadı en az 15 yıllık bir meseledir bu ve kesinlikle kökünden temizlenerek o trübünler,gerçek futbolseverlerin ve gerçek sporseverlerin olmalıdır..Bugün Demirören'in yaptığını söylediğiniz dayak eylemini o trübünler yıllar önce zaten yapıyorlardı..bu yüzden trübünlerden uzaklaşan binlerce Beşiktaş'lı var inanın.. Bu yazıyı sizleri ikna etmek için yazmıyorum çünkü bu benim haddim değil..ben sadece bir dönemin,sizin içinde olmadığınız bir dönemin resmini çizdim..
Sonuç olarak...tekrar tekrar yazıyorum..kuvvetler ayrılığı ilkesinin geçerli olduğu demokratik ortamlarda kulüpleri de bundan ayrı tutamayız..taraftarın yönetimlerle drekt alakası olmaz olmamalı..kimse kendine durumdan gereksiz vazife çıkarmamalı..Hele ki "bu kulübün sahibiyiz" masalı artık bırakılmalı..kulüplerin sahibi olmaz..yöneteni olur ki bunun da kuralları ve seçeni TC.Anayasasının kuralları gereği belirlenir..
Yönetimi benimsemeyelim gidelim takıma zarar verelim düşüncesi (gene sizleri tenzih ediyorum) bana göre 3.dünya zihniyetidir..herkese zarar verir..
İkinizin de gözlerinden öperim kardeşlerim...
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla