Konu: Tabu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2010, 13:45   #12
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İrfan abim Emre'de bende seni inan abimiz gibi seviyoruz. Daha önce yüz yüze de yapmış olduğumuz sohbetlerde anlattın bizlerde üzülerek dinledik yaşanan olayları. Ben Beşiktaşıma asla küsemem. Yazdıklarımız yanlış anlaşılmasın ben samimiyetine güvenmediğim insanların fazla olduğu bir seçimden galip gelen vatandaşın benim başkanım olamayacağını yazıyorum. Benim için başkan kelimesi Denizlispor karşılaşması ile rafa kalkmıştı. Sizlerin yıllar evvel yaşadığı bu üzücü olay seneler sonra bizlerin başına geldi. Ancak sizlerin yaşadığı üzücü olayın kaynağı rantçılık ve fırsatçılıktı anladığım kadarıyla. Dönemin kulüp başkanının özellikle gidin bunları dövün diye emir verdiğini ya da seref tribününden ayağa kalkarak bulunduğunuz bölüme salyaları aka aka küfür ettiğini düşünmüyorum. Bizim yaşadığımız olayın kaynağında rant değil kişisel ego yatıyor İrfan abim. Bizlere sırf kendisine yeter dedik diye dayaklar atıldı, küfürler edildi. Kişi övgüye ne kadar açıkca eleştiriye de o kadar açık olmalıdır. Çünkü insanı doğru yola götüren yapılan sağlıklı eleştirilerdir.

Benim tepkim kongre üyelerine, benim tepkim camianın sözde büyüklerine, benim tepkim tribündeki binlerce gencin ağzının içine baktığı isme yoksa ben ve burada ki hiçbir arkadaşım Beşiktaşa asla küsmez küsemez. Maça gitmeyelim, resmi ürün almayalım, tezahürat yapmayalımın amacı artık ben Beşiktaşı tutmuyorum değil. Amaç Beşiktaşımıza zarar verenlere bizler olmadan aslında bir hiç olduklarını anlatmak. Yoksa benim seçilen vatandaşı başkan olarak görmemem benim Beşiktaşlılığımı ne azaltır ne de arttırır. Çünkü abi sende biliyorsun bizim siyah-beyaz sevdamızı kişiye değil renklere ve aşkımızı onların geçici Beşiktaş ve Beşiktaşlılığın baki olacağını.

Saygıyla ellerinden öpüyorum kaptan.

Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla