Konu: Tabu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2010, 15:10   #15
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teşekkürler arkadaşım, teşekkürler sağduyulu tüm arkadaşlarım, işte bunların konuşulması gerekiyor artık, birkaç tribün lideri olarak ortalıkta yıllardır dolaşan asalakların takkelerinin öne düşmesiyle daha doğrusu düşürülmesiyle değişecektir tribün yapısı, bunun için de eğitimli kişlerin mantaliteleri tribünlere yayılmalı, kendilerine sözüm ona yazdıkları üsturuplu şiirlerle yazılarla entellektüel havası veren rantçı amigoların değil...bizler bir şey söylerken yaparken önce düşünen planlayan kafalarımızda tartan kişiler olarak bu mantaliteyi bir çığ gibi büyütmeliyiz, bu kişileri tanrılaştıran düşünme yetileri adeta alınmış kişiler değildir o tribünlerin sahipleri, her biri kendi savını savunabilecek hür iradeye sahip ne dediğini ne yaptığını bilebilen kişilerdir, artık bunlar görülmeli... kendi popolarının rahatlarını düşündükleri için çevresindeki düşüncesi esir alınmış kişiler de örgütlenerek son zamanların en ideal yönetimi olan bilgili ve ekibi küfürle gönderildi, kendi rahatlarının bozulacağını anlamaları bu ve bunun gibi hareketlerin vuku bulmasına yeterli hale geldi, ve ne yazık ki tüm bjk taraftarının ortak düşüncesiymiş gibi lanse edildi zamanla bunlar, her zaman söyledim yine söylüyorum: tribündeki zihniyetle benim zihniyetim parelellik taşımıyor uzun süredir, böyle giderse de taşımayacak gibi görünüyor, taa ki özgür ve ne dediğini ve ne yaptığını bilen ve saygın bir tribün yapısına kavuşana dek...
lepido Ofline   Alıntı ile Cevapla