Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2010, 09:16   #2032
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

BIRAK HOCA

Aort ile mide arasındaki atardamarı açılan Denizli`ye dostları, "Bu strese can dayanmaz. Başkanla konuş, görevi bırak" diye telkinde bulunuyor
Hafta başında Amerikan Hastanesi`nde anjiyo olan ve aort ile mide arasındaki atardamarı açılan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli`nin bugün yeni bir kontrolden geçirildikten sonra taburcu edilip edilmeyeceği belli olacak. Dün normal odaya alınan tecrübeli çalıştırıcının, geçirdiği operasyon ailesi ve dostlarını ise çok korkuttu. Hastaneye ziyarete giden yakın arkadaşlarının Denizli`ye artık teknik direktörlüğü bırakması konusunda telkinde bulundukları öğrenildi. "Bu kadar mesai sana ağır geliyor. Kendini düşünmek zorundasın" diyen dostlarının, "Bu kadar strese can dayanmaz. Kendini yıpratma. Sen gönül adamısın. Hazır bu operasyonu geçirmişken başkanla konuş, görevi bırak" şeklinde hocayı ikna etmeye çalıştıkları belirtildi.

`BEŞİKTAŞ`I YARI YOLDA BIRAKAMAM`
Başkan Yıldırım Demirören`in seçim öncesi "Sonuna kadar beraberiz" dediği Mustafa Denizli`nin ise "Şu anda çok iyiyim. Bir sonunum yok. Takımı yarı yolda bırakmak olmaz. Görevimin başındayım. Burada daha yapacak işlerim var" karşılığını verdiği öğrenildi.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline