Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2010, 09:27   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nets'e Bir Darbe de Toronto'dan: 108-99

Click the image to open in full size.
NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada temsilcimiz Hidayet Türkoğlu'nun takımı Toronto Raptors sahasında New Jersey Nets'i 108-99 mağlup etti.
Air Canada Centre'da oynanan karşılaşmada Toronto Raptors'ta milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu forma sakatlığı nedeni ile forma giymezken, Chris Bosh sergilediği 20 sayı, 9 ribaund, 4 asistlik performansı ile galibiyetin mimarlarından oldu. Raptors'ta Andrea Bargnani 20 sayı, 5 ribaund, 1 asist ve Sonny Weems 14 sayı, 11 ribaund, 4 asistlik performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.
Konuk ekip New Jersey Nets'te ise Devin Harris 15 sayı, 8 asist, 3 ribaundluk performansı ile takımı adına sahanın en etkili isimlerinden birisi olurken, Yi Jianlian sergilediği 15 sayı, 7 ribaund, 2 asistlik performansı ile skora önemli katkıda bulunan bir diğer isim oldu. Bu sonucun ardından New Jersey Nets üst üste dördüncü mağlubiyetini almış oldu.
Toronto Raptors sıradaki karşılaşmasını pazarı pazartesiye bağlayan gece sahasında Sacramento Kings ile oynayacak olurken, New Jersey Nets ise cumayı cumartesiye bağlayan gece deplasmanda Boston Celtics'e konuk olacak.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla