Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2010, 17:17   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado:'Kime İnanacağım'

Click the image to open in full size.
Beşiktaş ile olan sözleşmesi 6 ay daha dondurulan Delgado, kiralık gitmesi durumunda kulübün kolaylık sağlayacağı yönünde garanti aldı.

Milliyet`in haberine göre
Arjantinli oyuncu ile yaptığı protokolde, ülkesinden veya Güney Amerika’dan teklif gelmesi halinde (Transfer mart ayında sona eriyor) kulübün sembolik bir kira bedeli isteyeceği vurgulandı. Delgado’nun ise Kartal’dan ücretinin tamamını garanti altına aldığı ifade edildi.

Gerek Barcelona’da kendisini ameliyat eden doktorun, gerekse Arjantin’de rehabilite çalışmalarında bulunan fizyoterapistlerin kendisine “Oynar” raporu verdiğini savunan Arjantinli oyuncunun yakınlarına, “Kime inanacağımı şaşırdım. Bir taraftakiler ‘oynasın’ diyor, diğer taraftakiler ‘hazır değilsin’ diyorlar” ifadesini kullandı.

Delgado, Beşiktaş’ın kendisini kiralamasının, gönderilmesi anlamına geldiğini de yorumlayarak, “Ülkemde futbol oynamama müsaade eden yönetim, neden Beşiktaş’ta futbol oynamamın önüne geçiyor? Ben hazırım. Futbol oynamamda sağlık açısından bir sıkıntı yok” diyerek geri dönüp dönmeyeceği konusunda endişesini dile getirdi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla