Artık adını koyalım.
Değişim sadece yönetimde değil tribünde de yaşanması gerekiyordu.
Bugün Beşiktaş Taraftarı protesto eder ya da etmez.Ancak bu birilerinin tekelinde hep "yönetim lehine" olmamalı.
Ancak başkan aynı, anlayış aynı.
İsteyen protestosunu küfürsüz medeni şekilde koyar, isteyen "BEŞİKTAŞ" der.Ne biri diğerini, "başkanın adamı olmakla", ne diğeri ötekini "takımı bozmakla suçlayabilir.
Ortada bir yanlış varsa, bir haksızlık varsa susmak da o yanlışı kabul etmektir.Zamanında o tribünde dövenlere susulmasaydı, belki bugün onların hakimiyeti de olmazdı.
Zamanında onların tribünü teröre çevirmesi de Denizli maçındaki rezilliği hafifletmez, ya da "ne olacak canım" durumuna getirmez.
Zamanında bu tribünlerde herhangi bir grup yokken, bu taraftar maça sırtını dönüp oturmuştur.Protestonun en güzelini yapmıştır.Kimse de "takıma dönün" dememiştir kanımca.
Beşiktaş'ın tarihi işte böyle güzelliklerle doludur.Ancak sanmıyorum ki hehangi bir Beşiktaş Başkanı taraftarını dövdürmüştür.
Sanmıyorum ki herhangi bir başkan her geçen gün Beşiktaş değerlerini yoketmiştir.
Ve sanmıyorum ki Beşiktaş'ı bize emanet eden büyüklerimiz böyle bir başkan olsaydı tepkisiz kalabilirdi.
Ben de artık bu "tepkisini Beşiktaşlı'ya yakışır şekilde" göstermek isteyenlere "takımı bozuyorsun" damgası vuranlara yeter diyorum
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR |