Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2010, 11:10   #1
alpler
Dişi Kartal

alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mavericks 3 Maç Aradan Sonra

Batı konferansının güçlü takımı Dallas Mavericks, bu sabaha karşı Golden State Warriors'u American Airlines Center'da konuk etti.Maça oldukça iyi başlayan Mavericks ikinci yarının başlarında bu üstünlüğünü kaybetmesine karşı maçı 110-101 kazanarak 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.
Dallas adına 21 sayı 6 ribaundla oynayan Jason Terry ve 20 sayı 7 ribaundla oynayan Dirk Nowitzki galibiyetin mimarları olurken, Josh Howard 19 sayı, Shawn Marion 18 sayı 9 ribaund ve Drew Gooden 16 sayı 4 ribaunla oynadılar.Yıldız gard Jason Kidd ise 6 sayı atmasına karşın 16 asist yaptı ve 6 defa top çaldı.
Golden State'de ise Monta Ellis 46 sayı 4 ribaund 2 asistle oynamasına karşın galibiyeti getiremedi.Ayrıca Corey Maggette 20 sayı 9 ribaund ve C.J. Watson 14 sayıyla oynadılar.Bu sonuçla Warriors ligdeki 35. yenilgisini aldı.Ayrıca mağlubiyet serisi de 7'ye çıktı.
Dirk Nowitzki maçtan sonra yaptığı açıklamada:"Takımlar beni küçük oyuncularla savunuyorlar ve ben pota altına girdiğimde iki oyuncu karşıma geliyor.Top elimden çıkıyor.O yüzden potaya fazla bakmadım.Ancak galibiyeti getirecek kadar oynadım." dedi.