Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2010, 11:17   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
LeBron > Wade: 102-86

Click the image to open in full size.
NBA'de doğu konferansının zirvesindeki Cleveland Cavaliers bu sabaha karşı sahası Quicken Loans Arena'da Miami Heat'i konuk etti.Maçın her bölümünde rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Cavaliers sahadan 102-86'lık zaferle ayrıldı ve galibiyet serisini 10 maça çıkardı.
Cleveland'da yıldız forvet LeBron James 36 sayı 7 ribaund 8 asist 2 top çalmayla galibiyetin mimarı olurken, Shaquille O'Neal 13 sayı 8 ribaund, J.J. Jackson 12 sayı 5 ribaund 2 blok, ve Daniel Gibson da 12 sayıyla galibiyette pay sahibi oldular.
Üst üste 4. maçını kaybederek 26. yenilgisini alan Miami'de ise 24 sayı 9 asist 4 top çalmayla oynayan Dwyane Wade ve 21 sayı 12 ribaund 3 asist 2 top çalma 2 blokla oynayan Michael Beasley'in çabaları galibiyet için yeterli olmadı.Jermaine O'Neal da 14 sayıyla mücadele etti.
Yıldız gard Dwyane Wade maçtan sonra yaptığı açıklamada Cleveland'ın kendilerinden daha iyi bir takım olduğuna değindi ve şöyle devam etti:"Gerçekçi olmak zorundasınız.Bu takım NBA şampiyonluğu isteği olduğunu anlıyorum.Bizim böyle bir isteğimiz yok.Biz playoff'a kalmaya konsantre oluyoruz, onlarsa şampiyonluğa ulaşmaya çalışıyorlar.Bunlar tamamen çok farklı." ifadelerini kullandı.
LeBron James ise yaptığı açıklamada:"Topu elimde çok tuttuğumu biliyorum çünkü isteğe göre point gard ve point forward oynuyorum.Magic Johnson gibi.Ben bu ligdeki point gardların topla yapamadıkları birçok şeyi yapabiliyorum." dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla