Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2010, 11:42   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gianluigi Buffon Açıkladı

Click the image to open in full size.
İngiltere Premier League takımlarından Manchester United'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen İtalyan kaleci Gianluigi Buffon, Juventus'tan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini açıkladı.
İtalya'nın saygın gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'a önemli açıklamalarda bulunan Buffon, gelecek sezon Manchester United'a transfer olacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, "Evet, gelecek sezon yurt dışına gideceğim... Ancak bir başka takıma değil. Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde Juventus formasıyla yurt dışına çıkacağım. Bir an bile olsa gelecek sezon Juventus'un gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alamayacağını düşünmedim" dedi.
1995-2001 yılları arasında Parma'da forma giyen Buffon, 2001 yılında Juventus'a transfer oldu.
2001 yılından bu yana Torino temsilcisinin formasını ıslatan ve Juventus Serie B'ye düşürüldüğü zaman bile takımdan ayrılmayan İtalyan kaleci, siyah-beyazlı forma altında 259 maça çıktı.
İtalya Milli Takımı'nda da 100 maça çıkma başarısı gösteren 32 yaşındaki Buffon'un Juventus ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve deneyimli kalecinin 30 milyon avro bonservis bedelinin olacağı tahmin ediliyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla