Konu: Artık Yeter
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2010, 12:16   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Artık Yeter

Müsabaka 1-0. Sahanın en çabuk oyuncusu Gençlerbirliği kalecisi Serdar Klulbilge. Oyun 1-1. Yerden kalkmayan oyuncu Serdar Kulbilge. Bobo’nun golü: oyun 2-1. Sahanın en çabuk oyuncusu Serdar Kulbilge. Doğanın kanunu bu, etme bulma dünyası. Demekki emeğe saygın olacak. Serdar kardeşim, tribün de ayağa kalkın oynayalım diye bağırırken kızmayacaksın... Aferin Rüştü’ye. Maçın kader adamıydı. Yediği gole bir şey demiyorum, yakışmadı. Ama müsabakayı çeviren isimdi. Alkışların büyüğü ona.

Beşiktaş’ta söz sahibi genel kurulu üyeleri kararını vermiş. Siz ister “Yeter” deyin ister “Yetmez”. Boşu boşuna bağırmayın. 3 sene katlanacaksınız. Artık taktigi değiştirin. Mustafa Denizli’nin taktiği değiştirmediği gibi. Holosko girdi film koptu. İşlem tamam.

Şu bir gerçek ki Fabian Ernst ve Fink iyiyse Beşiktaş iyi. Gerisi boş. Hele Tello. Artık işler garanti ya, kendisi de sahada çok hoş yürüdü, ölü top kullanmak için... Kusura bakmayın ona da ihtyaç yok.

Tabii ki pozitif görüntünün bir sebebi de papatya falı yoktu. Yani yabancılardan kim kalacak, kim gidecek diye yormadılar kafalarını. 31 Ocak geçti takım da rahat, Tabata da rahat. 3 golde imzası var, 1 de gol attı, Rüştü’yle beraber alkışı kaptı. Ben her zaman aynı fikirdeyim. Serdar Özkan’ın maçıydı dün gece. Beşiktaş’ta Holosko girene kadar rakibin üstüne topla gidecek kadro içinde ikinci bir oyuncu yok. Benim beklentim Necip’te. Hazır oyuncu ancak özgüven lazım. Kovsan da, satsan da, para vermesen de İbrahim Kaş gibi bir yere gitmez. Onlar alıştılar parasız oynamaya! Onun için lütfen bu çocuklara sahip çıkalım. İletişim çağındayız herkes her şeyin farkında. Onun için ben çok kızıyorum ama tribünler “Yeter” diyor. Bünyamin Gezer’i malesef saçının telinden ayak tırnağına kadar sevmiyorum. Hele yüz ifadesi bir görseniz oyuncular yerden kalkmazken saati gösteriyor. Hocam; o gösterdiğin kol saati mi, hukuk saati mi ? Merak ediyorum, oyun 4-1’ken 3 dakika verdin. Peki 1-1 olsaydı?
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla