Arkadaş Tabata geldiğinden beri söylediğim bir şey var bunu 100 kere her tabata başlığında belirttim açsak görürüz. Bu adam 10.5 numara falan değil. Bildiğin forvet bölgesi adamı. Bunu kaleden uzaklaştırırsan tamamen öldürürsün. Herifin son vuruşları ve kısa alanda dripplingleri çok iyi. Sen adamı oyun kurucu rolüne sokmaya çalışıyorsun. Tabata bunu beceremiyor 10 pastan en fazla 2 tanesi işe yarar oluyor. Ama kaleye yakın yerlerde herifin oyun zekası tamamen değişiyor. Bu maçta da gördük zaten Yusuf onun pasör rolünü alıp Tabata forvete yaklaşınca işler nasıl değişiyor anladık.
Ayrıca bir ikincisi bu takım forvet oynarsa Bobo Holosko en uygun ikilidir bunu da belirtmiştik bir çok kez. Nihatı da tam tersi gol bölgesinden uzaklaştırmak lazım pas anlayışında olursa daha faydalı oluyor nihat yoksa bu gol vuruşu beceriksizliğiyle çok canımıızı yakar. Kısacası Holosko forvete Nihat kanada tercihinden yanayım ben.
Maçta da genel olarak gene vasattık ama gol pozisyonlarındaki yaratıcılığımıza hayran kaldım kanatlardan hiç bir varlık gösteremeyen bir takımın tek yapabileceği hücum organizasyonu zaten kısa paslarla ortadan girmektir. Ve bunu gerçekten çok iyi becerdik dün. Her maç böyle devam eder miyiz bilmiyorum ama yapabilirsek İtalyan futbolunun Türkiye kolu olabiliriz bu tarzla