Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2010, 01:37   #30
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
disappear´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mansimov tamamıyla cebinden karşılar ve kulübe hediye edecek kadar Beşiktaşlıdır. Aynı zamanda geçen sene 2 kupayı aldığımızda kulübün harinde ekstradan 1 milyon dolar prim vermiş bir kişidir.

Demirören yeni sisteminden bahsettiği kadarıyla amatör branşlar dediğimiz diğer şubelere sponsor ve yönetimdekilerin maddi desteği ile futboluda zaten gelen gelirler ile rahatça dönebildiğini açıkladı yani amatör branşlar belimizi büküyor. Ayrıca 2 sene içinde temlikler kalkıyor.
Anlamak istemiyosunuz.Besiktasin uzerinden kendi reklamini yapiyor.1 milyon usd ile zarf atti.
Demirorenin bahsettigi sistem ise hayal mahsulu.Zaten anlattigida sizin yazdiklariniz degildi.Futbol subesinin kendi kendine yettigini soyledi.Amator branslarinda yuk oldugunu.Tabii futbol neye gore kendine yetiyor,geliri ve gideri ne,rakamlar nedir,madem kendine yetiyor nicin futbolcu odemeleri gec yapiliyor v.s. gibi sorular sorulmadigindan herkes bu masali yedi.Temliklerin 2 senede kalkmasi icin 2 sene boyunca hic harcama yapmamamiz gerekir.Yani kulubun kasasindan 2 sene hic para harcanmazsa
temlikler kalkacak.
Masimov BJK yi okadar cok seviyorsa yildiz getirmek yerine kulubun borclari icin para hibe etsin.Nicin yildiz getiriyorda benim dedigim yolu secmiyor,hic dusundunuzmu? Cunku BJK yi degil kendini dusunuyor.
__________________
YETER!!!

Konu alleenje tarafından (07-02-2010 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir..
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla