Alıntı:
lepido´isimli üyeden Alıntı
çarpıtılmış sözler olduğu açık, sn. mete düren'in bu tarzda bir ifade verebileceğini düşünmektir asıl abest olan, sözler aynı olabilir ama mimikler ve tonlama farklılıkları asıl belirtilmek isteneni anlamaya yardımcı olabilir ancak, okuyarak çözemeyiz bunu, tabi bir yönetici birşey söylesin de yaygaraya başlayalım mantalitesine sahip azımsanmayacak bilinçsiz taraftar topluluğunun olduğunu da artık dillendirmeye dahi gerek yok...asıl söylemek istediklerine gelirsek düren'in; taraftar belli ki bir duruş olarak bu tezahüratı her maçta yapacaktır, istifa söz konusu olmadğına göre yeni seçilen yönetim kurulunun bu tezahüratları ciddiye alması da söz konusu olamaz, olması gerek de budur zaten, dolayısıyla "taraftar gibi bu tezahüratlara biz de gülüyoruz" sözünün mimiklerle ve sakin bir tonlamayla açılımı budur, bunu çarpıtmak ancak kötü niyetin bir sonucudur, düren'in kişiliğine, eğitimine, bilgisine, görgüsüne ve bjk sevgisine biraz saygı gösterip kendimizi mükemmellikten soyutlamak bu kadar da zor olmasa gerek... |
Ya abicim bizim bu kadar isyan ettiğimiz nokta zaten Mete Düren o söylediğin özelliklere sahip olmasına RAĞMEN böyle söylemler içine girmesidir. Ya Allah aşkına ne gerek var taraftarla birlikte biz de gülüyoruz gibi son derece sakat ve MEDYAYA MALZEME olacak bir cümleyi kullanmaya. Ben zaten Mete Düren in kötü niyetli sölediğini düşünmüyorum. Hatta ona bakarsak Yıldırım Demirören de Levent Erdoğan da çoğu zaman kötü niyet barındırarak açıklamalar yapmamışlardır. Biz onlara neden kızıyorduk yerli yersiz kendilerinin karışmaması gereken mevzularda durduk yere ortalığı karıştıracak basında aç kurtlara yem atarcasına açıklamalar yaptıkları için. Böyle şeyleri söylemesine ne gerek var çık sen takım şöleydi şuralar iyiydi şuralar kötüydü vs vs bunları söle kimse birşey söyleyemez. Ama bu kadar kritik bir dönemde bu kadar hassas dengelerde işler dönerken ve takım başarı yolunda önemli adımlar atarken basını taraftarı kışkırtmasına nasıl yol açarsın ya anlayamıyorum. Levent Erdoğan gibi profesyonellikten uzak bir adam yapar bunu anlarım ama asıl Mete Düren yaparsa anlayamam. Ben mimiğine bakar şuyuna bakar buyuna bakar incelerim dersem tabii ki işin bu kadar kötü boyutlara varmayacağını anlarım sen anlarsın İrfan abi anlar bu forumdaki belki bir çok kişi bu başlığı okursa anlayabilir. Ama Türkiye de BJK taraftarının yüzde 90 ı bunu ters anlayacak. Ben böyle bir ortamın oluşmasına isyan ediyorum bunun sorumlusu da Mete Düren dir hiç de suçsuzmuş gibi göstermeye çalışmayalım belki böyle olmasını istemezdi ama medyayı basını bizim kadar o da tanıyor yapmayın böyle biz de insanlara kolay kolay suç atcak insanlar değiliz. Sorumluluklarının bilincinde çok dikkatli konuşmalılar aile içinde kalsa bütün bunlar sorun değil ama medya gibi bir çirkef kavram varsa bu olayda çok çok dikkat etmeliler hatta mümkünse hiç konuşmamalı sadece işlerini yapmalılar zaten onlar konuşmadan bu takım çok daha başarılı oluyor biliyorsunuz.