Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2010, 10:01   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chamakh İçin Sürpriz Talip

Click the image to open in full size.
Arsenal'in uzun süredir peşinden koştuğu ve her transfer döneminde kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Bordeaux'nun Fas'lı yıldız forveti Marouanne Chamakh için Liverpool'da devreye girdi.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Chamakh'ın kulübü Bordeaux ile henüz sözleşme imzalamamış olması da takımdan ayrılacağının bir göstergesi. Faslı oyuncunun gönlünde ise Arsenal'in yattığı ancak Liverpool'un devreye girip iyi bir kontrat teklifiyle Chamakh'a iyi bir teklif sunduğu belirtildi.
Liverpool'un İspanyol menajeri Rafael Benitez'in sezon sonunda sözleşmesi bitecek Chamakh'a 4 yıllık bir kontrat önerdiği ve senelik 3 milyon euro garanti parayı gözden çıkardığı belirtiliyor. Takımdan ayrılacağına yönelik çıkan haberlerden sonra açıklamalarda bulunan Faslı yıldız: "Bordeaux bana çok iyi bir kontrat teklifinde bulundu. Ancak Premier Lig'i çok seviyorum ve bir gün orada futbol oynamak açıkçası beni cezbediyor." şeklinde konuştu. Benitez'in talip olduğu Chamakh'ın Liverpool'un cazip teklifine rağmen Arsenal'i seçeceği ve Premier Lig sevdası yüzünden kendisini çok seven Bordeaux taraftarına veda edeceği de haberin devamında yer alıyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla