Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2010, 11:50   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
De Sanctis 25 Milyon Euro

Click the image to open in full size.
Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray’a gelen ve kritik kurtarışlarıyla dikkat çeken Morgan De Sanctis ülkesinde el üstünde tutuluyor.

Bu sezon Napoli’ye transfer olan De Sanctis’in borsa değeri 23 haftada ikiye katlandı. İspanya’nın Sevilla kulübünden Napoli’ye 1.5 milyon Euro’ya transfer olan İtalya Milli Takımı’nın ikinci kalecisi, değerini 25 Milyon Euro’ya çıkardı.

Sezonun en iyi transferi
Son 4 haftada arka arkaya 3 penaltı kurtaran ve Napoli taraftarlarının sevgilisi haline gelen tecrübeli file bekçisi, bu büyük başarısı İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Marcello Lippi’nin de kafasını karıştırdı.
Yediği hatalı gollerle Juventus’un istikrarını bozan, sık sık sakatlanan ayrıca kart görmeyi huy edinen Gianluigi Buffon’un sırtından Güney Afrika’da ki Dünya Kupası finallerinde formayı almaya hazırlanan De Sanctis’in bu formu takımı Napoli’nin gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’ne katılmasının da müjdesini veriyor. 19 milyon Euro’luk Buffon’u geride bırakan De Santcis ayrıca İtalyan Ligi’nde ki “Sezonun En İyi Transferi” olarak listenin başına yerleşti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla