Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı
Anlaşılamayan şu ki, bir kez daha tekrarlıyorum, protestocu taraftarlar takımla, futbolcuyla, yönetimi yağ ile su gibi ayıracak kadar akıllı insanlardır. Çünkü bu zamandan muhalif olmak, hani öyle böyle değil, epey bir maça ister. Kimse takım yenilsin diye özel olarak haince bir tutum içinde değil tribünde. Herkes takım her gol attığında sevgilisini ağzından öpmüş kadar mutlu oluyor. Ama onlar da tıpkı benim gibi -hâlâ söylüyorum kim olduklarını bilmiyorum ama onlardanım- bu yönetimin Beşiktaş’ı iyi yönetemediğini, yönetemeyeceğini, Beşiktaşlıyı lâyıkıyla temsil edemediğini, edemeyeceğini düşünüyor. Ben de, elim yansın diye değil, dünya aydınlansın diye bunları söyleyip, ateşle oynuyorum. Bedeli elimin yanmasıysa, varsın yansın. Zaten her yanımız yanık içinde değil mi? |
Abi biz bunu anlatamadık ki. Biz tepki gösterince neyin peşinde olduğumuz soruluyor, takıma ihanet ettiğimiz söyleniyor. Biz skor taraftarı değiliz isteyen istediğini desin. Seninde ellerine sağlık abi hergün birkaç dansöz daha görüyoruz medyada sen bizden birisin sana taraftara oynuyorsun da diyen olacak mutlaka biz herşeyin farkındayız.